-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pirmąją Naujųjų dieną ištekėjo dainininkė Shania Twain

Kantri muzikos žvaigždė Shania Twain šeštadienį, pirmąją Naujųjų metų dieną, privačios ceremonijos metu Puerto Rike ištekėjo už verslininko Frederico Thiebaud, pranešė jos vadybininkas.
Shania Twain
Shania Twain / „Scanpix“ nuotr.

Dainininkė antrą kartą žiedus sumainė dveji metai po išsiskyrimo su pirmuoju vyru Robertu Lange'u, su kuriuo išgyveno 14 metų ir kuris esą turėjo romaną su tuometine F.Thiebaud žmona ir geriausia Sh.Twain drauge Marie-Anne Thiebaud.

Sh.Twain ir F.Thiebaud apie savo sužadėtuves paskelbė praėjusį mėnesį, o santuokos įžadams duoti pasirinko romantišką vietelę šioje Karibų jūros saloje. Jungtuvės įvyko vos keliolika valandų po 2011 metų sutikimo.

„Jie susituokė saulei leidžiantis, Rinkone Puerto Rike, stebint 40-čiai artimiausių giminaičių ir draugų“, – Kanadoje gimusios dainininkės interneto svetainėje paskelbė jos vadybininkas Jasonas Owenas.

Įžymybių „biblija“ – žurnalas „People“ – pranešė, kad romantiški poros jausmai užgimė 2009 metais, kai jie guodė vienas kitą dėl įtariamo tuometinių sutuoktinių romano, kuris sužlugdė abi santuokas.

Gruodį paskelbtame laiške gerbėjams Sh.Twain rašė: „Pastaruosius dvejus su puse metų taikantis prie gyvenimo po išsiskyrimo ir oficialių skyrybų man reikėjo dažniau, nei buvau pratusi, remtis į kitus žmones. Nepaprastai džiaugiuosi galėdama pasidalyti su jumis tam tikromis asmenimis naujienomis: aš esu įsimylėjusi!“ – rašė ji ir pridūrė, kad F.Thiebaud buvo „užjaučiantis, suprantantis draugas, o su laiku iš šios brangios draugystės išsirutuliojo nuostabi meilė“.

Sh.Twain ir muzikos prodiuseris R.Lange'as susituokė 1993 metais, po šešis mėnesius trukusios pažinties. Jiedu gyvendavo tai Naujojoje Zelandijoje, tai Šveicarijoje ir turi sūnų, kuriam išsiskyrimo metu buvo šešeri.

Kad susitikinėja su F.Thiebaud, Sh.Twain pirmą kartą patvirtino 2009-ųjų rugpjūtį.

45 metų dainininkė iš Ontarijo, kuri pastaruosius kelerius metus vengė viešumo, pavasarį turi išleisti autobiografiją ir pradėti vesti savo laidą Oprah Winfrey televizijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius