Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmąsyk viešumoje – mažasis Cristiano Ronaldo (nuotrauka)

Viena labiausiai aptarinėjamų pastarojo meto naujienų – kad Portugalijos futbolininkui Cristiano Ronaldo gimė kūdikis. Mažylis, nors ir trumpai, buvo parodytas viešai.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Paparacams pavyko užfiksuoti žaislu veidą prisidengusį berniuką, gulintį vežimėlyje, prieš susitikimą su tėčiu. C.Ronaldo sūnaus aplankyti atvyko grįžęs iš atostogų Niujorke, kur po pasirodymo pasaulio futbolo čempionate ilsėjosi su mylimąja modeliu Irina Shayk.

Vis dar neįvardijęs, kas vaiko motina, 25-erių C.Ronaldo teigė esąs labai laimingas būdamas tėtis. „Cristiano vaiką maitino, keitė sauskelnes, žodžiu, darė viską, ką reikia“, – thesun.co.uk sakė futbolininko bičiulis.

Nors anksčiau manyta, kad kūdikį sportininkui galėjo pagimdyti surogatinė motina, jis tokių kalbų nepatvirtino ir tepasakė: „Neikite šiuo keliu.“

Mažąjį C.Ronaldo paparacai nufotografavo, kai futbolininko motina Dolores Aveiro, jos mylimasis ir auklė vyko iš rezidencijos Algarvėje į Lisaboną.

C.Ronaldo netikėtą žinią, kad tapo tėvu, paskelbė liepos 3-iąją. Pasak futbolininko giminių, mažylis gimė birželio 17-ąją JAV. Akyli britų žurnalistai tikina, kad gimimo data gali būti ir netikra, nes vaikas vežimėlyje atrodė vyresnis. C.Ronaldo artimieji yra užsiminę, kad niekuomet nematė vaiko motinos.

Pirmąją mažojo C.Ronaldo nuotrauką pamatyti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius