Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmoji Kristen Stewart ir Roberto Pattinsono sekso scena buvo per aistringa filmui „Brėkštanti aušra“

Naujausioje filmų apie vampyrus dalyje „Brėkštanti aušra“ besifilmuojantys Kristen Stewart ir Robertas Pattinsonas prabilo apie pirmą sekso sceną, kurią jiems teko suvaidinti. Pora tiek filme, tiek ir realiame gyvenime esantys aktoriai teigė, kad šis filmavimų epizodas jiems buvo be galo keistas ir labai audringas.
Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart.
Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart. / „Acmefilm“ nuotr.

Lapkričio 18 d. pasirodysiantis filmas pasakos apie paprastos mirtingosios Belos ir jos mylimojo vampyro Edvardo vestuves, nėštumą ir iš šių dalykų kilusias bėdas.

21 metų aktorė K.Stewart prisipažino, kad filmuojant pirmąją jos ir R.Pattinsono sekso sceną „viskas taip įkaito“, kad ši scena turėjo būti iškirpta.

„Tai buvo taip keista, aš negalėjau suprasti, kad mes kuriame filmą. Mąsčiau: „Bela! Ką tu darai? Oho! Kas čia vyksta?!“ – žurnalui „Glamour“ pasakojo K.Stewart.

Teigiama, kad sužinojęs, kokią sceną jam teks vaidinti pagal naujausią rašytojos Stephenie Meyer knygą, R.Pattinsonas buvo sužavėtas.

„Aš labai laukiu pagalvės draskymo scenos. Manau, tai yra labai juokinga. Jis kandžioja pagalvę“, – apie būsimą sekso sceną kalbėjo aktorius.

Tačiau artėjant lemiamam filmavimui, aktorių pora ėmė jausti įtampą ir spaudimą filmavime pasirodyti kuo geriau. Ne mažiau įtampos kėlė ir vestuvių scena, kuri buvo labai saugoma nuo pašalinių akių.

„Aš turėjau būti apsupta paslapties visas dvi filmavimo dienas. Tai buvo beprotiška. Buvau saugoma taip, lyg segėčiau milijonų vertės deimantus“, – prisipažino K.Stewart.

Tačiau aktorė buvo mažiau kalbi paklausta apie asmeninius santykius.

„Žmonės gali kalbėti ką tik nori... Jų interesas suprantamas, bet kai jis susijęs su manimi, tuomet mano gyvenimas tampa produktu ir mane tai atbaido“, – patikino ji.

VIDEO: Twilight Saga Breaking Dawn Trailer 2 In HD Official 2011 (Kristen Stewart, Robert Pattinson)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius