Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmoji Prancūzijos ponia Bruni sutiko vaidinti Woody Alleno filme

Pirmoji Prancūzijos ponia ir buvęs supermodelis Carla Bruni-Sarkozy sutiko filmuotis kitame garsaus JAV kino režisieriaus Woody Alleno filme.
Carla Bruni
Carla Bruni / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Apie tai ji pati pranešė televizijos kanalo „Canal+“ vakaro pokalbių laidoje.

„Jis pasiūlė man nusifilmuoti kitame filme. Aš nežinau, koks man būtų skirtas vaidmuo, bet pasakiau taip“, – pasakojo Italijoje gimusi 41–erių metų dainininkė ir dainų autorė.  „Aš visko imuosi galvotrūkčiais, arba visai nieko nedarau“, – pridūrė moteris, greičiausiai kalbėdama apie savo karjerą pramogų versle, o ne skubotą santuoką su prezidentu Nicolas Sarkozy praėjusiais metais.

„Aš visai ne aktorė. Galbūt pasirodysiu visai beviltiška, tačiau negaliu praleisti tokios progos. Kai būsiu močiutė, norėčiau turėti galimybę pasakyti, kad filmavausi pas Woody Alleną“, – pajuokavo C.Bruni–Sarkozy.  „Woody Allenas manęs maloniai paprašė nesifilmuoti jokiame kitame filme, kol nesuvaidinsiu pas jį. Jeigu iš to kas nors išeis, tai man suteiks vertingos patirties“, – sakė C.Bruni–Sarkozy.

Niujorko režisierius W.Allenas buvo susitikęs su pirmąją Prancūzijos pora birželio mėnesį, kai Paryžiuje reklamavo savo paskutinį filmą „Kas bus, tas“.

Paklaustas, ką norėtų pakviesti filmuotis savo naujame filme, W.Allenas atsakė: „Be abejonės, – Carla Bruni! Esu įsitikinęs, kad ji būtų nuostabi. Ji turi charizmos ir yra atlikėja, taigi auditorijai ji nėra svetima“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius