Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Playboy“ įkūrėjas Hugh Hefneris paneigė gandus apie savo mirtį

Žurnalo vyrams „Playboy“ įkūrėjas Hugh Hefneris paneigė internete pasklidusius gandus apie savo mirtį ir paskelbė, kad yra „dar labai gyvas ir sveikas“.
Hugh Hefneris ir Crystal Harris
„Playboy“ įkūrėjas Hugh Hefneris / „Scanpix“ nuotr.

Pirmadienį 85-erių H.Hefnerį turėjo ne juokais apstulbinti internete pasirodęs pranešimas apie jo netektį, todėl nedelsdamas jis paskelbė gandus paneigiančią žinutę socialiniame tinkle Twitter.com.

„Gandai apie mano mirtį yra, kaip panašiomis aplinkybėmis pažymėjo Markas Twainas, labai perdėti. Esu dar labai gyvas ir sveikas“, – rašė jis. „Vartausi lovoje šalia Sheros (modelis Shera Bechard – red. past.) su plačia šypsena veide ir skaitau pranešimus apie mano netikėtą baigtį“, – tęsė H.Hefneris.

Savo gerbėjams H.Hefneris taip pat atskleidė, kad dieną leido žiūrėdamas laidą, kurioje pasakojama apie neįvykusių jo vestuvių praėjusį mėnesį dramą, kai sužadėtinė Crystal Harris paliko turtuolį likus vos kelioms dienoms prieš numatytas jųdviejų vestuves. „Šį vakarą su kompanija peržiūrėjau šviežiai sumontuotą laidą “Hefo pabėgusi nuotaka„. Gerbėjams ji turėtų patikti“, – rašė jis.

Kadras iš „Youtube“/Shera Bechard
Shera Bechard

Naujoji simpatija

15min.lt jau rašė, kad po išsiskyrimo su Crystal Harris, kuri paskutinę minutę apsisprendė netapti trečiąja ponia Hefner, H.Hefnerio dėmesį patraukė 27-erių Shera Bechard. Prancūzų ir kanadiečių modelis bei pradedanti aktorė Sh.Bechard balandį atsikraustė į „Playboy“ vilą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius