-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Playboy“ viršelio žvaigžde pirmą kartą tapo homoseksualumo neslepiantis vyras

Zuikučio ausytėmis pasipuošė ir pirmuoju homoseksualumo neslepiančiu modeliu ant legendinio „Playboy“ žurnalo viršelio tapo Bretmanas Rockas (23) – nuomonės formuotojas, „YouTube“ ir MTV žvaigždė.
Bretmanas Rockas
Bretmanas Rockas / „Instagram“ (playboy) ir Vida Press nuotr.

Iš Filipinų kilęs „influenceris“ itin populiarus internetinėje erdvėje, platformoje „YouTube“ ir MTV kanale, kur Bretmanas Rockas turi savo šou. Jis – vienas iš vos kelių vyrų, kuriems teko garbė pasipuošti zuikučio ausytėmis (su jomis įsiamžinę yra aktoriai Ezra Milleris ir Paulas Ruddas) ir tik antras, pozavęs pačiam viršeliui, rašo CNN.

Pirmuoju ant „Playboy“ viršelio atsidūrusiu vyru tapo atlikėjas Bad Bunny. Tiesa, anksčiau už jį ši garbė atiteko pačiam leidinio įkūrėjui Hugh Hefneriui jau po mirties, bet jo galima neskaičiuoti.

Tuo tarpu Bretmanas Rockas į žurnalo istoriją įėjo kaip pirmasis homoseksualumo neslepiantis viršelio modelis vyras.

„Playboy“ ant viršelio turėti vyrą – svarbus įvykis LGBT bendruomenei, mano rudaodžių bendruomenei ir visa tai taip siurealu“, – po „Playboy“ nuotrauka instagrame cituojamas modelis.

Su šiuo prekės ženklu Bretmanas Rockas yra pažįstamas jau seniai. Drauge su „Playboy“ jis yra pristatęs drabužių kolekciją. Tačiau profesionalioje fotosesijoje leidiniui, nuo 2020 m. kovo virtusiam tik skaitmeniniu, jis pozavo pirmą kartą.

„Kiečiausias zuikutis, – po savo paskyroje, kurią seka 17,8 mln. internautų, pasidalytomis fotosesijos akimirkomis rašė Bretmanas Rockas. – Dalinuosi, kad įsiutinčiau heteroseksualius vyrus, jei jus tai siutina, nes kaitinu jums kraują, tada taip ir sakykite.“

Bretmanas Rockas garsėja drąsiais įvaizdžiais. Štai ir MTV apdovanojimuose jis pasirodė pasipuošęs drabužiais, kuriais pagerbė mirusią atlikėją Aaliyah – juodos ir geltonos spalvų „Roberto Cavalli“ suknele, kurią dainininkę vilkėjo renginyje 2001 m.

Na o apie savo stilių „Playboy“ jis sakė: „Mano asmeninis stilius yra toks, koks Bretmanas Rockas yra iš tikrųjų. Dėl nieko nesijaudinantis ir dėvintis tai, kas jam patinka. Gražiai atrodau ir šiandien, bet (fotografuotis – red. past.) galėjau ir nuogas. Tai tiek.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius