Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po Davido Bowie mirties jo milijoninius turtus dalijasi ne tik šeima, bet ir auklė bei asistentė

Nepraėjus nei mėnesiui po legendinio muzikanto Davido Bowie, kurio tikrasis vardas Davidas Robertas Jonesas, mirties paaiškėjo, kam atiteks jo turėti turtai. Muzikanto palikimą pasidalins ne tik jo žmona ir vaikai, bet ir auklė bei asistentė.
Davidas Bowie
Davidas Bowie / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Sausio 10-ąją, būdamas 69-erių, kovą su vėžiu pralaimėjęs Davidas Bowie 100 mln. dolerių paliko žmonai Iman, judviejų 15-metei dukrai Alexandriai Lexi Zahrai Jones bei 44-erių muzikanto sūnui Duncanui Jonesui iš pirmos santuokos su Angie Bowie, rašo „Page Six“.

Bowie ir su šiandien 60-erių žmona Iman drauge santuokoje pragyveno 23 metus. Pasak šaltinio, Bowie paprašė dviejų teisininkų, kad šie jai patikėtų 50 mln. dolerių, kuriuos išmokės per keturis kartus. Esą šie pinigai bus skirti jos sveikatai, grožiui ir asmeniniam tobulėjimui. Daugelį gerbėjų nustebino, kad savo vaikams Bowie skyrė mažiau pinigų, nei buvo tikėtasi.

Sūnus Ducanas jam skirtus 25 mln. dolerių gaus iškart, o tokią pat sumą gausiančiai dukrai Lexi teks palūkėti, jai priklausantį palikimą ji galės atgauti tik sulaukus 25-erių.

Po muzikanto mirties milijonierėmis taps ir Ducano auklė Marion Skene, ji gaus 1 mln. dolerių, ir asmeninė Bowei asistentė Corinne Coco Schwab – jai atiteks 2 mln. dolerių suma.

TAIP PAT SKAITYKITE: Už 18 mln. eurų parduodama ekstravagantiška Davidui Bowie priklausiusi vila Karibuose

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius