Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po du mėnesius trukusio romano išsiskyrė Taylor Swift ir Jake‘as Gyllenhaalas

Populiari dainininkė Taylor Swift ir aktorius Jake‘as Gyllenhaalas vos prieš mėnesį atrodė tarsi įsimylėję paaugliai, tačiau du mėnesius trukę jų santykiai baigėsi.
Jake'as Gyllenhaalas
Jake'as Gyllenhaalas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Dailymail.co.uk, garsių žmonių meilė užgeso taip pat greitai kaip ir užsiliepsnojo. Pora susitikinėti pradėjo spalį, o romanas nutrūko gruodį – T.Swift ir J.Gyllenhaalas Kalėdas sutiko atskirai. „Tarp jų viskas baigta. Pasibaigė dar praėjusį mėnesį“, – žurnalui „People“ sakė šaltinis.

Tikėtina, kad santykius su 21-erių dainininke nutraukti ryžosi 30-metis J.Gyllenhaalas. „Jake‘as jos siekė ir visa tai pradėjo, bet dabar santykiai jo nebedomina. Jis pasakojo, kad nebejaučia tokių stiprių jausmų ir jam nepatogu, kad juodu susilaukia tokio didžiulio žiniasklaidos dėmesio. Jake‘as pasakojo pajutęs ir amžiaus skirtumo trūkumus. Taylor labai nuliūdusi ir nusivylusi. Nors jai draugai sakė nepulti į santykius stačia galva, ji neklausė“, – sakė „US Weekly“ šaltiniai. Jų teigimu, nors J.Gyllenhaalui rūpi T.Swift, jis negalėjo būti su mergina kartu dėl jos populiarumo – kai poroje abu žvaigždės, išsaugoti privataus gyvenimo neįmanoma.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Taylor Swift
Taylor Swift

Paskutinį kartą T.Swift ir J.Gyllenhaalą paparacai drauge užfiksavo gruodžio 9-ąją, kai pora drauge apsipirkinėjo ir pietavo Los Andžele.

Trumpo romano metu J.Gyllenhaalas spėjo pademonstruoti savo dosnumą – 21-ojo gimtadienio proga jis T.Swift padovanojo senovišką „Gretsch“ gitarą, vertą 11 tūkst. JAV dolerių  (28,6 tūkst. Lt) su Amerikos kantri muzikos žvaigždės Cheto Atkinso parašu.

Pora taip pat buvo spėjusi susipažinti su vienas kito šeimomis. J.Gyllenhaalas dainininkę supažindino su seserimi aktore Maggie ir jos 4-erių metų dukra, o po to drauge lankėsi T.Swift tėvų namuose. Jie kartu praleido ir Padėkos dieną. Tačiau Naujuosius sutiko ne kartu, kol T.Swift linksminosi gimtajame Nešvilyje, Tenesio valstijoje, J.Gyllenhaalas pramogavo Niujorke.

Beje, jau kuris laikas internete vis pasirodo pranešimų apie netradicinę J.Gyllenhaalo orientaciją – teigiama, kad su garsiomis moterimis jis susitinka tik dėl „priedangos“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius