-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po „Forbes“ paskelbto turtingiausių modelių sąrašo mokesčių inspekcija susidomėjo Gisele Bundchen

Supermodelis Gisele Bundchen duodama interviu „MdeMulher“ atskleidė, kad būti turtingiausių modelių sąrašuose nėra jos siekiamybė. Be to, dėl „Forbes“ paskelbto sąrašo, kuris nėra visai tikslus, ja susidomėjo JAV mokesčių inspekcija, rašo vogue.co.uk.
Gisele Bundchen
Gisele Bundchen / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Brazilė Gisele Bundchen žurnalo „Forbes“ sudaromame turtingiausių modelių sąraše pirmą vietą užima septintus metus iš eilės – nuo tada, kai toks sąrašas pradėtas sudarinėti. Remiantis naujausiu sąrašu, per metus Gisele Bundchen uždirbo 42 mln. JAV dolerių (108 mln. litų). Jos pajamos, kurias nurodo „Forbes“, gerokai lenkia kolegių pajamas – kitos dešimtuke esančios manekenės uždirba po kelis milijonus dolerių.

Tiesa, aš uždirbu pakankamai, bet ne tiek daug, kaip jie skelbia, – sakė Gisele Bundchen.

Tačiau pačios Gisele Bundchen teigimu, jos realios pajamos su „Forbes“ skelbiamais skaičiais ne visai sutampa ir dėl to ji netgi turėjo problemų su mokesčių inspekcija.

„Liūdna, nes žmonės, kurie sudarinėja tokius sąrašus, neturi mano banko sąskaitos duomenų. Tiesa, aš uždirbu pakankamai, bet ne tiek daug, kaip jie skelbia. Mane dėl to sąrašo jau tikrino mokesčių inspekcija ir, tiesą sakant, manęs nedomina tai, esu aš tame sąraše ar ne, – kalbėjo Gisele Bundchen. – Man svarbu tokie patys dalykai, kaip ir kiekvienai moteriai: noriu gerai užauginti savo vaikus, būti gera žmona ir dirbti. Štai ką aš vertinu: ar mano vaikai yra išsilavinę, ar mano vyras yra laimingas, ar mane supantys žmonės jaučia pozityvią energiją iš manęs. Turėtų būti žurnalas, kuris vertintų žinias, supratingumą ir meilę žmonėms – tai ir yra tikroji galia.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius