-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Po trijų skyrybų Tomas Cruise'as bando dar kartą: įsimylėjo perpus jaunesnę aktorę Vanessą Kirby

Nuo to laiko, kai 2012 metais Holivudo žvaigždė Tomas Cruise'as (54) išsiskyrė su Katie Holmes, aktorius į rimtus santykius nesivėlė. Tačiau dabar pranešama, kad jis vėl įsimylėjo ir galbūt net planuoja ketvirtąsias vestuves, rašo Telegraph.
Tomas Cruise'as ir Vanessa Kirby
Tomas Cruise'as ir Vanessa Kirby / Scanpix nuotr.

Naujoji jo meilė – 28-erių Britų aktorė Vanessa Kirby. Pora susipažino filmo „Misija neįmanom 6“ kastinge dėl pagrindinio moters vaidmens. Tomas Cruise'as yra ne tik šios kino juostos aktorius, bet ir vienas iš prodiuserių.

„Tomo jausmai Vanessai užgimė darbe. Aktorius pakerėtas jos nesibaigiančia energija, jis galvoja, kad ji yra tobula, ir nori, kad Vanessa taptų naująja ponia Cruise. Žinoma, ji taip pat gavo vaidmenį filme“, – sakė šaltinis iš aktoriaus aplinkos.

Vanessa Kirby yra vaidinusi „Princess Margaret“, „The Crown“, „Great Expectations“ ir daugelyje kitų filmų. Aktorė po truputį garsėja kaip itin talentinga, kylanti žvaigždė.

Scanpix nuotr./ Vanessa Kirby
Scanpix nuotr./ Vanessa Kirby

15min primena, kad 2012 metais po 6 metų santuokos Tomas Cruise'as išsiskyrė su aktore Katie Holmes. Jiedu turi dukrą Suri.

TAIP PAT SKAITYKITE: Skiriasi garsioji aktorių pora Tomas Cruise'as ir Kate Holmes

Tai jau buvo trečiojo aktoriaus santuoka.1987–1990 metais Tomas buvo vedęs aktorę ir profesionalią pokerio lošėją Mimi Rogers. Manoma, kad būtent Mimi atvedė Tomą į prieštaringai vertinamą scientologijos tikėjimą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Holivudo žvaigždė Tomas Cruise'as keliasi gyventi į scientologų būstinę Didžiojoje Britanijoje

Savo pirmąją žmoną T.Cruise'as paliko po to, kai juostoje „Griaustinio dienos“ susipažino su Nicole Kidman. Tomo santuoka su Nicole truko net 11-ka metų. Gyvendami kartu aktoriai savų vaikų nesusilaukė, bet įsivaikino Isabellą Jane, kuriai dabar jau 19 metų, ir Connorą Antony, kuriam 17 metų. Įvaikių globa po skyrybų 2001-aisiais atiteko N.Kidman.

Dar būdamas susituokęs su Nicole, Tomas užmezgė romaną su ispanų aktore Penelope Cruz, su kuria susipažino filmuojantis juostoje „Vanilinis dangus“. Romantiški Penelopes ir Tomo santykiai, išardę T.Cruise'o ir N.Kidman šeimą, tęsėsi iki 2004-ųjų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius