Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po varginančios kelionės „Apocalyptica“ septintą kartą pasiekė Lietuvą (nuotraukos)

Lietuvoje jau septintą kartą koncertuosianti „Apocalyptica“ penktadienio popietę pasiekė Vilnių. Ilgos kelionės autobusu išvarginti muzikantai šalyje neketina ilgai užsibūti – dar šiąnakt ketina išvykti į gimtąją Suomiją, kur šeštadienį surengs koncertą.
„Apocalyptica“ grupės nariai atvyko į viešbutį
„Apocalyptica“ grupės nariai atvyko į viešbutį. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Muzikantai neilgam įsikūrė Vilniuje esančiame „Mabre Residence Hotel“ viešbutyje. Penktadienį apie 13 val. į Lietuvą autobusu atvykę „Apocalypticos“ nariai buvo nekalbūs ir šiek tiek pavargę. Muzikantai teigė kelionės metu miegoję, o dabar norintys ramiai įsikurti viešbutyje.

Koncerto „Tuborg Green Rock Castle“ organizatorių teigimu, violončelininkai ypatingų pageidavimų nepareiškė. Dalį aparatūros patys atsigabenę muzikantai panoro apsistoti ne mažiau kaip 4 žvaigždučių viešbutyje ir pageidavo, kad jų pasirodymo metu koncerte būtų naudojama geriausia apšvietimo ir garso technika.  

Trakų pilyje įvyksiantis „Tuborg Green Rock Castle“ koncertas, kuriame ir pasirodys „Apocalyptica“ prasidės šį penktadienį, 19 val., ir truks apie penkias valandas. Koncerte taip pat pasirodys lietuvių grupės ŽAS, BIX bei „Apocalypticos“ tautiečiai „The Rasmus“, kurie taip pat penktadienį atvyko į Vilnių. Anksčiau bendradarbiavusios šios suomių grupės neatmeta galimybės koncerte surengti bendrą improvizuotą pasirodymą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius