Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ponas Bynas“ Rowanas Atkinsonas milijonus kainavusiu automobiliu rėžėsi į medį

Aktorius Rowanas Atkinsonas savo itin prabangiu automobiliu trenkėsi į medį ir po avarijos buvo nuvežtas į ligoninę.
Ponas Bynas
Ponas Bynas / „Scanpix“ nuotr.

Aktorius R.Atkinsonas, labiausiai žinomas kaip ponas Bynas, ketvirtadienį apie 19.30 val. nesuvaldė savo prabangaus „McLaren F1“ automobilio ir, nulėkęs nuo kelio, rėžėsi į medį. Automobilis užsidegė, tačiau 56 metų aktoriui prieš tai pavyko išlipti iš automobilio, skelbia „The Telegraph“.

R.Atkinsonui pirmąją pagalbą suteikė pro šalį važiavusio automobilio vairuotojas, vėliau atvykę greitosios pagalbos medikai nuvežė jį į ligoninę, kur aktorius praleido naktį iš ketvirtadienio į penktadienį. Pranešama, kad aktoriaus sužeidimai nedideli ir penktadienį jis turėtų būti paleistas iš ligoninės.

Atvykę pareigūnai užgesino apie 650 tūkst. svarų sterlingų (apie 2 mln. 600 tūkst. litų) kainavusį automobilį.

R.Atkinsonas yra pagarsėjęs pomėgiu greitiems automobiliams, jis yra dalyvavęs „Top Gear“ laidoje, kur lenktynėse užėmė pirmąją vietą.

R.Atkinsonas turi automobilių kolekcionavimo aistrą – šiuo pomėgiu jis užsiima nuo 1981 metų. Automobilis, kuriuo jis pakliuvo į avariją ketvirtadienį, yra vienas garsiausių jo kolekcijoje – šią mašiną aktorius nusipirko po filmo „Bean – The Movie“ finansinės sėkmės ir dažniausiai naudodavo ją pasivažinėjimams su šeima.

Šis automobilis laikomas vienu įspūdingiausių ir greičiausiu pasaulyje. Jo maksimalus greitis be ribotuvo – 391 km/val. Beje, šia mašina R.Atkinsonas jau buvo pakliuvęs į avariją, tiesa, kur kas smulkesnę nei šįkart –1999 metais aktoriaus vairuojamas automobilis susidūrė su „Rover Metro“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius