Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prekiautojas narkotikais: Amy Winehouse prieš mirtį pirko heroino ir kreko

Londono prekiautojas narkotikais Tony Azzopardi papasakojo pareigūnams, kad liepos 23 dieną Amy Winehouse pirko stiprių narkotikų. Tą pačią dieną atlikėja rasta negyva savo namuose.
Amy Winehouse
Amy Winehouse / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip skelbia dailymail.co.uk, T.Azzopardi teigia, jog su A.Winehouse jis susitiko liepos 22 dieną apie 22.30 val. prie baro „The Eagle.“ Amy neva paprašė prekiautojo narkotikais parduoti jai kvaišalų.

T.Azzopardi sako, kad taksi automobiliu nuvežė atlikėją pas kitą pažįstamą prekiautoją narkotikais, iš kurio A.Winehouse už 1200 svarų sterlingų šeštadienį anksti ryte nusipirko kreko ir heroino. Vėliau jie išsiskyrė ir A.Winehouse nuvažiavo namo. Tą pačią dieną ji rasta negyva savo namuose.

T.Azzopardi sako, kad su A.Winehouse jį supažindino buvęs atlikėjos vyras, o apie narkotikus jis pasakoja, nes nori, kad dainininkės šeima sužinotų tiesą. Pirmadienį jį dar kartą apklaus policija.

Kol kas nežinoma, ar šis pasakojimas yra tiesa. A.Winehouse šeima pasakoja, kad pastaruoju metu atlikėja metė gerti ir nevartojo narkotikų, o jos namuose po mirties nebuvo rasta kvaišalų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius