Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš pusę metų pirmagimio susilaukusi Peaches Geldof laukiasi antrąkart

Sero Bobo Geldofo 23-ejų metų dukra, buvusi vakarėlių liūtė Peaches paskelbė, kad vėl laukiasi berniuko – vos šeši mėnesiai po to, kai balandžio pabaigoje pagimdė pirmąjį sūnų Astalą.
Peaches Geldof su vyru Thomasu Cohenu
Peaches Geldof su vyru Thomasu Cohenu / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Nėštumas

Rugsėjį už vaiko tėvo rokerio Thomaso Coheno ištekėjusi Peaches Geldof kartu su žinia, kad laukiasi jau trečią mėnesį, paskelbė ir būsimojo mažylio vardą – antrąjį sūnų pora ketina pavadinti Phaedros vardu.

„Tai vardas iš vienos senovės graikų pjesės, jis taip pat yra minimas vienoje dainoje, kuri patinka mums su Tomu – Lee Hazlewoodo „Some Velvet Morning“, – britų žurnalui „Hello!“ sakė Peaches.

„Sužinoti, kad taip greitai vėl laukiuosi, buvo nemažas šokas. Tomas buvo toks laimingas – jam labai patinka būti tėčiu. Jis nuostabus su Astala, kuris absoliučiai juo žavisi, tad Tomas buvo devintame danguje“, – pasakojo Peaches.

P.Geldof pripažįsta, kad sužinojus apie antrąjį nėštumą akimirkai ją apėmė panika, tačiau ji nepaprastai džiaugiasi, kad jos šeima didėja.

„Kai gims Phaedra, didžiausią dėmesį skirsiu šiems dviem berniukams. Manau, kad gausinsiu mūsų nedidelę šeimyną... vėliau, kai būsiu vyresnė ir nebeturėsiu dviejų vaikščioti pradedančių kūdikių, kurie bėgioja aplink ir reikalauja viso Tomo ir mano dėmesio“, – sakė Peaches.

„Galbūt man tik 23-eji ir esu vienintelė iš mūsų draugų ištekėjusi, turint vaiką ir besilaukianti antro, bet tai gyvenimas, apie kurį svajojau, tad laimingesnė negalėčiau būti“, – pridūrė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius