-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Prieš sužinodama, kad laukiasi dvynių, Beyonce jau buvo praradusi viltį pastoti

Popscenos karalienė Beyonce (35 m.) vasario 1-ąją pranešė besilaukianti dvynukų ir išplatino daugybę nėštumo fotosesijos nuotraukų, tačiau kaip rašo žurnalas „Us Weekly“, ne vienus metus kūdikio susilaukti bandžiusi atlikėja jau buvo praradusi viltį pastoti.
Beyonce
Beyonce / beyonce.com nuotr.

Kaip „Us Weekly“ sakė šaltinis iš dainininkės aplinkos, ji su vyru, reperiu Jay-Z dar vieno vaiko norėjo jau seniai ir ne vienus metus nesėkmingai bandė jo susilaukti. Prieš sužinodama, kad yra nėščia ir laukiasi net ne vieno, o iš karto dviejų kūdikių, dainininkė, anot šaltinio, jau buvo pasidavusi, tad žinia apie nėštumą buvo dar labiau netikėta.

Garsi pora kreipėsi ir į vaisingumo specialistus, tačiau apvaisinimo mėgintuvėlyje procedūra taip pat buvo nesėkminga, tad pastaruoju metu Beyonce ir Jay Z jau buvo praradę viltį ir svarstė galimybes samdyti surogatinę motiną ar įsivaikinti.

15min primena, kad Beyonce su Jay-Z augina penkerių metų dukrą Blue Ivy, tačiau dainininkė yra sakiusi, kad prieš susilaukdama pirmagimės ji kartą buvo patyrusi persileidimą. Mažoji Blue Ivy yra be galo laiminga, kad greitai taps didžiąja sesute: „Ji dar vieno kūdikio (tėvų) prašė amžinybę. O dabar gaus du!“

TAIP PAT SKAITYKITE: Nėščios Beyonce nuotrauka per kelias valandas pagerino „Instagram“ rekordą

TAIP PAT SKAITYKITE: Dvynių besilaukianti Beyonce parodė dar daugiau nėštumo fotosesijos nuotraukų: „Aš turiu tris širdis“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Beyonce ir Jay Z
AFP/„Scanpix“ nuotr./Beyonce ir Jay Z

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius