Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princas Charlesas su žmona Camilla Indijoje buvo pasveikinti gėlių girliandomis

Britų princas Charlesas ir jo žmona Camilla ketvirtadienį, pirmąją savo vizito Indijoje dieną, apsilankė karo akademijoje Dehradūne.
Princas Charlesas su žmona Camilla
Princas Charlesas su žmona Camilla / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Į Indiją karališkoji pora atvyko trečiadienio vakarą. Per sutikimo ceremoniją Indijos šiaurėje esančiame Rišikeše, kur 7-ajame dešimtmetyje „bitlai“ mokėsi transcendentinės meditacijos, jimes buvo uždėtos jazminaičių ir serenčių girliandos.

Camillą ir britų sosto įpėdinį, kuris vilkėjo pilką kostiumą, priešais ugnį prie Gangos upės palaimino juos priėmęs barzdotas, ilgaplaukis vietos svamis Chidanandas Saraswatiji.

Po nakties, praleistos SPA viešbutyje, kur kambariai kainuoja nuo 500 dolerių nakčiai, karališkoji pora ketvirtadienį nuvyko į karo akademiją Dehradūne – šiaurinės Utarakhando valstijos, kurią birželį nusiaubė staigūs potvyniai, sostinėje.

Vilkėdamas karinę uniformą Charlesas stebėjo treniruotę ir paspaudė rankas akademijos kadetams. Ši karo akademija buvo įsteigta 1932 metais, kad rengtų indų rekrutus garsiajai Didžiosios Britanijos Sandhersto karinei mokyklai.

Kornvalio hercogienei, kuri vilkėjo mėlynomis gėlėmis margintą baltą suknelę, didžiulėje akademijos teritorijoje, kurioje taip pat yra memorialas tiems, kurie žuvo per Indijos kovą už nepriklausomybę nuo Didžiosios Britanijos, buvo parodytas jojimo šou.

Princui ir jo žmonai, kurie praėjusį kartą Indijoje lankėsi 2010 metais, per Sandraugos žaidynes Delyje, buvo įteiktas sidabrinis suvenyras ir įrėminta akademijos nuotrauka, o paskui jie išvyko į netoliese esantį Miškų tyrimų institutą.

Po vizito Indijoje, kur per devynias dienas apsilankys penkiuose miestuose, karališkoji pora nuvyks į Šri Lanką, kur princas atstovaus karalienei Sandraugos vyriausybių vadovų susitikime Kolombe.

Charlesas ir Camilla Šri Lankoje lankysis lapkričio 14-16 dienomis.

Princo Charleso ir jo žmonos Camillos kelionė į Indiją
Princo Charleso ir jo žmonos Camillos kelionė į Indiją

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius