Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princas Harry naktiniame klube bučiniais apipylė ilgakoję blondinę

Didžiosios Britanijos princas Harry (27) ištikimas savo skoniui – šviesiaplaukes mėgstantis vaikinas ir šįsyk dėmesį demonstravo gražuolei blondinei. Viename naktinių klubų apsilankęs princas bučiniais apdovanojo 23-ejų modelį Cressidą Bonas.
Princas Harry
Princas Harry / „Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Dailymai.co.uk, ši mergina neabejotinai savo grožį paveldėjo iš mamos, ledi Mary-Gaye Georgianos Lornos Curzon, kuri septintajame dešimtmetyje taip pat dirbo modeliu ir puošė žurnalų viršelius.

Tiesa, į vakarėlį ir iš jo naujieji balandėliai išskubėjo atskirai – princas Harry, supamas apsauginių būrio, išvyko vos dešimt minučių vėliau nei C.Bonas, naktiniame klube buvusi su princu iki ketvirtos ryto. Žurnalistai juokauja, kad taip besielgiančios ir tyčia nuo fotografų besislapstančios poros tik nebyliai patvirtina apie užsimezgusius santykius. Ką jau kalbėti apie tai, kad dešimtys liudininkų matė Harry ir Cressidą besibučiuojančius viename atokesnių klubo kampelių.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Princas Haris ir Chelsy Davy
Princas Harry ir Chelsy Davy

Sunku nepastebėti, kad naujoji princo Harry simpatija itin panaši į jo buvusias merginas – ilgametę draugę Chelsy Davy ir praėjusios vasaros merginą Florence Brudenell-Bruce. Beje, C.Bonas lankė tą pačią mokyklą kaip ir septynerius metus su princu praleidusi Ch.Davy.

Šiuo metu C.Bonas dirba prabangaus prekės ženklo „Burberry“ modeliu ir siekia aktorės karjeros. Mergina su princu susipažino per jo giminaitę ir savo artimą draugę, princesę Eugenie.

Karališkieji rūmai naujojo princo Harry romano nekomentavo, kaip ir C.Bonas motina, kuri teigė nieko apie dukters santykius nežinanti.

Princo Harry ir naujosios jo simpatijos nuotraukų pamatyti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius