Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princas Williamas ir Kate Middleton į kalėdines mišias atvyko be sūnaus George'o

Karališkoji Didžiosios Britanijos šeima pirmąją Kalėdų dieną lank4si bažnyčioje, kur dalyvavo tradicinėse mišiose. Nors buvo svarstyta, kad pirmąkart ceremonijoje apsilankys ir jauniausias šeimos narys, princo Williamo ir hercogienės Kate Middleton sūnus princas Georgeas, jis bažnyčioje nepasirodė, rašo mirror.co.uk.
Kate Middleton ir princas Williamas
Princas Williamas ir hercogienė Catherine / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Karališkoji šeima rinkosi į mišias Sandringhame. Tikėtasi, kad greta kitų šeimos narių čia pasirodys ir princas Williamas, K.Middleton bei jųdviejų mažylis, princas George‘as. Pernai tėvai sūnaus į apeigas nepasiėmė. 

Princas Williamas ir antro vaiko besilaukianti K.Middlenton į ceremoniją atvyko, tačiau princo George'o su savimi nepasiėmė. Minia gerbėjų liko nusivylusi, rašo mirror.co.uk.

Karališkąją šeimą prie bažnyčios pasitiko didžiulė gerbėjų minia. Britai Kalėdų rytą nepatingėjo atsikelti anksčiau ir savo akimis išvysti karališkosios šeimos narius, einančius į mišias. 

Ceremonijoje taip pat dalyvavo ir K.Middlenton tėvai.

Po ceremonijos bažnyčioje karališkoji Didžiosios Britanijos šeima laikysis tradicijų ir drauge sės prie šventinio stalo, ant kurio pagrindinis patiekalas bus kalakutas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius