-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mažasis princas George'as rudenį kibs į mokslus: tėvai jau išrinko mokyklą

Liepos mėnesį 4-ąjį gimtadienį švęsiantis mažasis princas George'as jau šį rudenį pravers mokyklos duris. Kensingtono rūmų išplatintame pranešime rašoma, kad princo Williamo ir Kembridžo hercogienės Catherine sūnus lankys pradinę Thomo mokyklą.
Princas Williamas ir Kembridžo hercogienė Catherine su vaikais George'u ir Charlotte
Princas Williamas ir Kembridžo hercogienė Catherine su vaikais George'u ir Charlotte / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

„Karališkoji pora yra labai laiminga radusi mokyklą, kurioje jų vyresnysis sūnus George'as pradės laimingą ir sėkmingą mokymosi kelią“, – rašoma rūmų pranešime spaudai.

Pasirinkta privati mokykla yra įsikūrusi Noting Hilo rajone, Londone – vos už pusvalandžio kelio mašina nuo Kensingtono rūmų.

Ši mokykla daug dėmesio skiria įvairiems žaidimams, mokymuisi ir pasiekimams. Mokyklos prisistatyme internete yra pabrėžiamas gerumo, kaip svarbiausios vertybės, lavinimas.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Princas Williamas ir Kembridžo hercogienė Catherine su vaikais George'u ir Charlotte
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Princas Williamas ir Kembridžo hercogienė Catherine su vaikais George'u ir Charlotte

Didžiosios Britanijos spauda praneša, kad mokyklos vadovas Benas Thomas jau išsiuntė laiškus kitų moksleivių tėvams, kuriame įrašytas ir mažojo George'o vardas, pranešama, jog jis bus naujas mokyklos narys.

Anksčiau buvo manyta, kad karališkoji pora pasirinks Wetherby mokyklą, kurią lankė princai Williamas ir Harry. Kol kas mažasis George'as lankys mažo miestelio lopšelį, kuriame vaikai auklėjami pagal Montesori programą, o rudenį pravers naujos mokyklos duris.

TAIP PAT SKAITYKITE: Etiketo ekspertas paaiškino, kodėl princas George'as visada rengiamas šortais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius