Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princas Williamas susitiko su Baracku Obama, o Catherine aplankė vaikus Niujorke

Didžiosios Britanijos princas Williamas pirmadienį Vašingtone susitiko su JAV prezidentu Baracku Obama Baltųjų rūmų Ovaliajame kabinete, o Kembridžo hercogienė Catherine Niujorke nudžiugino savo gerbėjus, nepaisiusius žvarbių orų, kad tik pamatytų besilaukiančią princo žmoną.
Princas Williamas ir Barackas Obama
Princas Williamas ir Barackas Obama / „Scanpix“ nuotr.
„Scanpix“ nuotr./Princas Williamas ir Barackas Obama
„Scanpix“ nuotr./Princas Williamas ir Barackas Obama

Karališkoji pora antrąją savo lankymosi Jungtinėse Valstijose dieną persiskyrė, nes tenka diplomatiją derinti su parama savo mėgstamiausioms kryptims ir britų verslo interesų skatinimu.

Tamsų kostiumą ir mėlynus marškinius su raudonu kaklaraiščiu vilkintis Williamas su B.Obama kalbėjosi apie neteisėtą prekybą laukiniais gyvūnais bei augalais. Šį britų susitikimą komentatoriai pavadino sunkiu, bet sėkmingu princo žingsniu.

Williamui, kuris yra antras žmogus eilėje į britų sostą po savo tėvo, princo Charleso, dabar – kai artėja karalienės Elizabeth II devyniasdešimtmetis – tenka daugiau tolimų vizitų britų monarchijos vardu.

Sakoma, kad B.Obama žavisi Williamo senele, kuri priėmė pirmąją JAV porą 2011 metais per valstybinį vizitą; tada JAV prezidentas matėsi ir su 32-ejų metų princu.

B.Obama ir Williamas, kurio oficialus titulas po vedybų su savo mylimąja Kate Middleton yra Kembridžo kunigaikštis, pasikalbėjo vienu du, bet su žiniasklaida nebendravo.

Princas Williamas į Vašingtoną atskrido vienas, be Kate, kuri jau penktą mėnesį laukiasi poros antrojo vaiko. Po susitikimo su B.Obama numatyta Williamo kalba Pasaulio banke apie neteisėtą prekybą laukine gyvūnija.

Pasak Bakingamo rūmų atstovo, kunigaikštis atskrido komerciniu lėktuvu pirmąja klase iš Niujorko, kur jo žmona susitiko su savo gerbėjais ir aplankė vietinį vaikų lavinimo centrą.

„Scanpix“ nuotr./Kate Middleton susitiko su vaikais
„Scanpix“ nuotr./Kate Middleton Niujorke susitiko su vaikais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius