-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princo George'o krikštynose Williamas ir Catherine nori matyti toli gražu ne visą karališkąją šeimą

Princas Williamas su žmona Kembridžo hercogiene Catherine į savo sūnaus George'o krikštynas kviečia toli gražu ne visą Didžiosios Britanijos karališkąją šeimą – jiedu nori labai nedidelės šventės tik artimiausios šeimos rate.
Princas Williamas, Kembridžo hercogienė Catherine ir princas George'as
Princas Williamas, Kembridžo hercogienė Catherine ir princas George'as / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Už borto lieka didžioji dalis vyresniosios karališkosios šeimos kartos – „Daily Mail“ duomenimis, princas Williamas į krikštynas nekviečia dėdžių princo Andrew ir Edwardo (karalienės Elizabeth II sūnūs, princo Charleso broliai) bei tetų princesės Anne (vienintelė karalienės Elizabeth II dukra, princo Charleso sesuo) ir Vesekso grafienės Sophie (karalienės Elizabeth II sūnaus princo Edwardo žmona).

Princas Andrew
Princas Andrew
Didžiosios Britanijos princesė Anne
Princesė Anne

Kol kas Kensingtono rūmai atstisako komentuoti krikštynų svečių sąrašą, o jį žada pateikti tik prieš pat krikštynas, kurios vyks spalio 23-iąją.

Kaip sužinojo „Daily Mail“, princo George'o krikštynose dalyvaus tik patys artimiausi šeimos nariai, tarp kurių bus proseneliai karalienė Elizabeth II su princu Philipu, seneliai princas Charlesas su Kornvalio hercogiene Camilla bei mažylio dėdė princas Harry. Iš Catherine šeimos pusės krikštynose dalyvaus jos tėvai Michaelas ir Carole Middletonai bei sesuo Pippa su broliu Jamesu.

Princas Edwardas su žmona Sophie
Princas Edwardas su žmona Sophie

Mažajam George'ui, kaip pranešama, tėvai išrinko net šešis krikštatėvius. Kol kas nėra žinoma, kas jie, bet spėjama, kad jais greičiausiai taps ilgametis princo Williamo patarėjas Jamie Lowtheris-Pinkertonas, geriausias draugas Thomas van Straubenzee ir buvusi karališkosios šeimos auklė Tiggy Legge-Bourke.

Princas Williamas ir hercogienė Catherine krikštydami pirmagimį sulaužys ir dar vieną tradiciją – princas George'as bus krikštijamas St. Jameso rūmų Karališkojoje koplyčioje, nes jiems ši vieta atrodo jaukesnė ir šeimyniškesnė nei didingi Bakingamo rūmai, kur anksčiau būdavo krikštijami monarchai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius