Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princo Williamo bernvakaris – komedijos „Pagirios Las Vegase“ tema

Visam pasauliui nekantriai laukiant Didžiosios Britanijos karališkųjų vestuvių, kuriamos ne tik suvenyrinės lėkštės ar pašto ženklai su jaunavedžių atvaizdais. Visai neseniai internete atsirado filmukas apie paslaptingąjį princo Williamo bernvakarį.
Vaškinė princo Williamo figūra
Vaškinė princo Williamo figūra / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pasirodo, tai tik subtilaus britiško humoro kupina filmo „Pagirios Las Vegase“ tema sukurta princo šventės parodija.

Kuomet princas Williamas paskelbė, jog vyriausiuoju pabroliu taps jo brolis Harry, kuriam ir bus patikėta planuoti bernvakarį, žiniasklaida tikėjosi, jog tai bus neeilinis vakarėlis su daugybe draugų bei alkoholio. Tačiau reporteriams ir paparacams teko nusivilti – princo Williamo vakarėlis vyko už Londono esančioje viloje, o jame dalyvavo maždaug 20 artimiausių princo draugų. Spauda apie jį sužinojo tik po kelių dienų, kai patį faktą oficialiai patvirtino Karališkieji rūmai.

Kadangi viskas vyko taip slaptai, žmonės pradėjo kurti savas istorijas. Šis „išskirtinis“ video įrodo, kad princo bernvakarį rūmai galėjo slėpti dėl visai kitų priežasčių. Pavyzdžiui, dėl to, kad po pagal visas angliškas tradicijas surengto vakarėlio Williamas tiesiog... dingo.

Komedija „Pagirios Las Vegase“, pagal kurią ir sukurtas šis filmukas, tapo vienu populiariausių 2009-ųjų filmų. Gegužės 27 dieną kino teatruose įvyks ir juostos tęsinio „Pagirios Tailande“ premjera. Kurioziškų ir nevisai blaivių nuotykių anonsą galite pamatyti žemiau.

VIDEO: PAGIRIOS TAILANDE - oficialus filmo treileris

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius