-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 11 07 /23:47

Prisiekusieji paskelbė verdiktą: Conradas Murray netyčia nužudė Michaelą Jacksoną

Prisiekusiųjų teismas Los Andžele (JAV) pirmadienį paskelbė savo verdiktą – buvęs popžvaigždės Michaelo Jacksono gydytojas Conradas Murray kaltas dėl netyčinės savo paciento žmogžudystės.
Conradas Murray'us
Conradas Murray / „Scanpix“ nuotr.

Prisiekusiesiems – septyniems vyrams ir penkioms moterims – prireikė devynių valandų, kad priimtų apkaltinamąjį sprendimą, praneša CNN.

C.Murray kaltintas tuo, kad davė nemigos kankintam dainininkui per daug propofolio – stiprių raminamųjų vaistų. Prieš savo mirtį 2009 metų birželio 25-ąją M.Jacksonas išsinuomotoje rezidencijoje Holmbi Hilse repetavo sugrįžimo į sceną šou Londonui. C.Murray advokatai tvirtina, kad dainininkas pats išgėrė papildomą propofolio dozę, kai gydytojas buvo išėjęs iš jo kambario.

Prie teismo verdikto laukė didžiulė M.Jacksono gerbėjų minia. Žmonės skanduodami reikalavo bausmės gydytojui ir ginčijosi su pavieniais C.Murray rėmėjais.

Papildyta 23.38 val. Teisėjas Michaelas Pastoras pranešė, kad nuosprendį, kuriuo bus paskirta konkreti bausmė prisiekusiųjų nuteistam daktarui, jis paskelbs lapkričio 29 d. C.Murray iki to laiko bus suimtas, teismas atsisakė išleisti jį į laisvę už užstatą

Buvęs popžvaigždės gydytojas iš teismo salės buvo išvestas surakintomis rankomis ir šarvuotu furgonu išgabentas į kalėjimą.

Papildyta 23.47 val. Buvusiam M.Jacksono gydytojui dabar gresia iki ketverių metų laisvės atėmimo bausmė.

Prie teismo rūmų susirinkę M.Jacksono gerbėjai žinią apie prisiekusiųjų sprendimą sutiko triukšmingomis ovacijomis ir pasitenkinimo šūksniais. Pro šalį važiuojančių automobilių vairuotojai jiems pritarė garsiniais signalais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius