Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prostitutė pateikė ieškinį Davidui Beckhamui

Su prostitute Irma Nici besibylinėjantis futbolininkas Davidas Beckhamas pats sulaukė ieškinio. Moteris, kuri teigia permiegojusi su garsiu sportininku, kreipėsi į teismą dėl to, kad D.Beckhamo anksčiau pateiktas ieškinys pakenkė jai fiziškai ir emociškai.
Davidas Beckhamas
Davidas Beckhamas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Dailymail.co.uk, 26-erių I.Nici advokatas Paulas Rolfas Jensenas dokumentus užpildė dar penktadienį. Juose nurodoma, kad dabar jau buvusiai prostitutei buvo pakenkta, kai teismo tarnautojas atvyko į jos viešbutį Niujorke ir pristatė popierius dėl D.Beckhamo ieškinio, kurio suma – 16 mln. svarų sterlingų (apie 63,8 mln. Lt).

Bosnių kilmės mergina pagal iškvietimą tikina buvusi pareigūnų ujama, o vėliau net patekusi į ligoninę. I.Nici nurodo, kad D.Beckhamo ieškinys turėjo tiesioginės įtakos jos sveikatai. „Beckhamas yra atsakingas už savo stuobrių vyrų veiksmus ir mes jį priversime tą atsakomybę prisiimti“, – sakė moters teisininkas P.R.Jensenas. Jis pridūrė, kad „Kalifornijos įstatymai neleidžia viešiems asmenims, tokiems kaip Davidas Beckhamas, užgniaužti teisės laisvai kalbėti“.

I.Nici advokatas leido sau paironizuoti. „Galbūt ponas Beckhamas negyvena čia, Los Andžele, pakankamai ilgai, kad suprastų, kaip stipriai mes vertiname savo teisę pranešti tiesą per žiniasklaidą“, – Radaronline.com kalbėjo jis.

Galbūt ponas Beckhamas negyvena čia, Los Andžele, pakankamai ilgai, kad suprastų, kaip stipriai mes vertiname savo teisę pranešti tiesą per žiniasklaidą.D.Beckhamas pateikė ieškinį teismui, kuriame kaltina šmeižtu I.Nici ir jos pasakojimą išspausdinusį žurnalą „In Touch“. Dar prieš spausdinant skandalingą istoriją, futbolininko įgaliotas asmuo Bertas H.Deixleris rašė laišką leidinio redakcijai, tačiau šis nebuvo išgirstas. „Išsiaiškinkime. Istorija apie poną Beckhamą ir prostitutę, kurią ketinate spausdinti, yra melas.  Visi tvirtinimai yra neabejotinai neatitinkantys tikrovės. Išspausdinę juos priversite mus imtis teisinių veiksmų ir patirsite milžinišką žalą“, – rašoma D.Beckhamo atstovo laiške.

Taip pat kaltina D.Beckhamą

Tiesa, vien konfliktu su I.Nici Beckhamo drama nesibaigia. Praėjusią savaitę pasklido informacija, kad 35-erių futbolo žvaigždė buvo užmezgęs santykius su 33-ejų Holivudo juvelyre Shery Shabani. Pati Sh.Shabani tikino, kad visa tai yra jos pavydaus ir paranojiško sutuoktinio paistalai. Tiesa, juvelyrės sūnus ir duktė lanko tą pačią mokyklą kaip trys Beckhamų atžalos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius