Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Quentinas Tarantino ir filmo „Ištrūkęs Džango“ vyrukai tapo „Metų išlaisvintojais“

Naujausią savo vesterną netrukus pristatysiantis garsusis kino kūrėjas Quentinas Tarantino su savo filmo „Ištrūkęs Džango“ (angl. „Django Unchained“) aktoriais buvo pagerbtas žurnalo „GQ“ – keturi vyrai buvo pripažinti „Metų išlaisvintojais“ (angl. Emancipators of the year). Šios garbės nusipelnė ne tik režisierius, bet ir puikiai žiūrovams pažįstami bei mylimi aktoriai – Samuelis L.Jacksonas, Jamie Foxxas ir Christophas Waltzas.
Kadras iš filmo „Ištrūkęs Džango“
Kadras iš filmo „Ištrūkęs Džango“ / „ACME Film“ nuotr.

Įvairiuose kategorijose metų vyrus kasmet renkantis populiarus žurnalas „GQ“ filmo „Ištrūkęs Džango“ kūrybinės grupės narius pagerbė artėjant juostos premjerai, kuri Lietuvoje suplanuota kitų metų sausį.

Kaip „GQ“ sakė filme vaidinęs Jamie Foxxas, naujojo Q.Tarantino vesterno „Ištrūkęs Džango“ žiūrovai išvys žanrų mišinį, kuris susipins ne į svajonę apie kerštą, o į meilęs istoriją. Pačiam J.Foxxui juostoje teko pagrindinis išsilaisvinusio vergo Džango vaidmuo. Vyras leidžiasi į prievartos kupiną kelionę per JAV Pietus prieš pat Pilietinį karą. Jis siekia rasti savo žmoną, patekusią turtuolio nelaisvėn, ir atkeršyti jųdviejų skriaudikams.

ACME Film nuotr./Kadras ia filmo Iatrūkęs Džango
„ACME Film“ nuotr./Kadras iš filmo „Ištrūkęs Džango“

J.Foxxo partneriu ir bendrakeleiviu šiame filme tapo „Oskaru“ už vaidmenį filme „Negarbingi šunsnukiai“ apdovanotas Christophas Waltzas. Juostoje netrūksta ir kitų ryškių veidų – Q.Tarantino filmo blogiukus įkūnija ne tik S.L.Jacksonas, bet ir Leonardo DiCaprio bei Donas Johnsonas.

Kritikų teigimu,  būtent Ch.Waltzas juostai „Ištrūkęs Džango“ suteikė subtilaus šviesumo. „Kiekvienas Quentino filmas – tikra kinematografo opera. Šiuo atveju vergovė yra didžiulė dilema. Esminis pagrindiniam herojui iškylantis klausimas: keršyti ar ne? Kadangi tai – Tarantino filmas, galite spėti, koks atsakymas“, – pasakojo Ch.Waltzas.

Siūlome skaitytojams pažiūrėti filmo „Ištrūkęs Džango“ anonsą.

VIDEO: Filmo „Ištrūkęs Džango“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius