-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

R.Pattinsonas: „Saulėlydis“ moko paaugles, kad susilaikymas – seksualu

Knyga ir kino filmas „Saulėlydis“ bei juose pasakojamos istorijos tęsiniai tapo sensacija, nes moko paaugles, kad susilaikymas gali būti seksualu, pareiškė filmo žvaigždė Robertas Pattinsonas.
Filmas „Saulėlydis“
Filmas „Saulėlydis“ / "Acmefilm" nuotr.

Knygų apie merginą, kuri įsimyli vampyrą, autorė Stephanie Meyer yra mormonų religijos atstovė ir nepritaria seksui prieš vestuves. Tačiau pagal jos knygas statomi filmai populiarumu gali aplenkti istorijas apie Harį Poterį, rašo Telegraph.co.uk.

23-ejų metų britų aktorius R.Pattinsonas, filmuose vaidinantis vampyrą Edvardą Kuleną, įsitikinęs, kad tyras ryšys tarp dviejų pagrindinių istorijos veikėjų yra raktas į „Saulėlydžio“ populiarumą. Vampyras ir jį įsimylėjusi Bela Svan, kurią filmuose vaidina aktorė Kristen Stewart, pirmose trijose knygose tik pasibučiuoja.

„Saulėlydis“ išpopuliarėjo, nes gerbėjai gali geisti Edvardo Kuleno, bet pirmoje knygoje tarp jo ir Belos Svan nėra jokio seksualinio kontakto. „Saulėlydis“ yra susilaikymo metafora ir, nepaisant to, yra labai erotiškas“, – sakė R.Pattinsonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius