Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Stewartas linksminosi Vilniaus restorane (nuotraukos)

Ketvirtadienio vakarą sostinėje koncertą surengsiantis atlikėjas Rodas Stewartas, atvykęs į Vilnių, viešbutyje sėdėti nežadėjo. Ir šį pažadą dainininkas išpildė su kaupu – apžiūrėjęs sostinės senamiestį trečiadienio vakarą R.Stewartas su kompanija linksmai leido laiką restorane.
R.Stewartas koncerto išvakarėse naktinėjo restorane
R.Stewartas koncerto išvakarėse naktinėjo restorane. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Rodas Stewartas

R.Stewartas privačiu lėktuvu į Vilnių atskrido vėlų antradienio vakarą. Kadangi Lietuvos sostinėje 65 metų atlikėjui buvo numatytos net dvi dienos, dainininkas teigė ketinantis apžiūrėti Vilnių.

Antradienio dieną R.Stewartas apžiūrinėjo sostinės senamiestį, o vakare nusprendė su keliais kartu atvykusiais komandos nariais pavakaroti senamiesčio restorane. Pasisėdėjimui muzikantas pasirinko „Da Antonio“ restoraną, o ten su kolegomis laiką leido itin linksmai – kompanijos juokas buvo girdėti net lauke. Maždaug nuo 22 val. restorane besilinksminusio atlikėjo išvežti į viešbutį apie vidurnaktį atvyko autobusiukas. Kompanijai išėjus į lauką ir pamačius fotografą, R.Stewarto vadybininkas kiek sutriko ir nebuvo itin patenkintas, kad žvaigždė fotografuojama. Beje, vos atvykęs į Vilnių R.Stewartas nuo fotografų nesislapstė ir dėkojo už sutikimą.

Automobilis iš pradžių į viešbutį nuvežė R.Stewarto kolegas, o vėliau pasuko į „Stiklius“, kur apsistojęs atlikėjas.

65-erių R.Stewarto koncertas Lietuvoje – jo naujausio albumo „Soulbook“ pristatymo gastrolių po Europą dalis. Vingio parke susirinkusiems žiūrovams unikalaus balso dainininkas atliks garsiausių klasikinių septinto ir aštunto dešimtmečių soul muzikos dainų interpretacijas, taip pat legendinius kūrinius „Maggie May“, „Sailing“, „Tonight's The Night (Gonna Be Alright)“, „Do Ya Think I'm Sexy?“ ir kitus žinomiausius savo hitus. R.Stewartą apšildys lietuviškieji rokeriai „Rebelheart“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius