Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Zellweger ir V.Cooperis atskleidė tikruosius santykius

Kaip ir dauguma Holivudo porų, aktoriai Renee Zellweger ir Bradley Cooperis nuėjo tolimą kelią, kad sukurtų laikraščių vertus santykius – pora ilgai slėpė romaną ir pagaliau pasirodė viešumoje kartu, demonstruodami šiltus jausmus.
Renee Zellweger
Renee Zellweger / AFP/„Scanpix“ nuotr.

40-metė R.Zellweger ir 34-erių B.Cooperis kartu buvo pastebėti atostogaujantys Ispanijoje. B.Cooperis, lydėdamas savo damą į viešbutį Barselonoje, išdidžiai laikė savo ranką jai ant sėdmenų. Aktorė, regis, buvo labai patenkinta tokiu dėmesiu ir neatsiliko ranką įkišdama į galinę mylimojo džinsų kišenę.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Bradley Cooperis
AFP/„Scanpix“ nuotr./Bradley Cooperis

Nors anksčiau tvirtino esantys tik geri draugai, Dailymail.co.uk teigimu, aktoriai šimtu procentų paneigė savo žodžius. Ypač tai išaiškėjo, kai jie apsikabinę ėjo pasivaikščioti po bažnyčias. Prieš tai pora mėgavosi romantiškais pusryčiais.

Neabejotina, kad gana ilgai buvusi vieniša R.Zellweger rado, po kieno sparneliu prisiglausti. Aktorių pora taip pat susitiko su B.Cooperio kolegomis iš filmo „Pagirios Las Vegase“ – jaunikį vaidinusiu Justinu Bartha ir jaunosios brolį įkūnijusiu Zachu Galifianakisu. R.Zellweger vyrus žavėjo elegantiška suknele ir įspūdingais aukštakulniais.

Beje, B.Cooperis ir R.Zellweger šiemet kartu pasirodys trileryje „Case 39“. Aktorė, kuri greitai filmuosis jau trečioje „Bridžitos Džouns“ epopėjos dalyje, itin stengėsi neleisti fotografams padaryti jos ir B.Cooperio nuotraukų. Maždaug prieš mėnesį jie buvo pastebėti kartu viename prabangių restoranų, o prieš savaitę sporto klube, tačiau aktoriai neišsidavė, nedemonstravo simpatijų ir išeidavo pro skirtingus išėjimus. Neseniai sklandė gandas, kad B.Cooperis į akį krito Jennifer Aniston, tačiau vyras visada teigė, kad jie „tik draugai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius