-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Rachel Weisz – geidžiamiausia nuotaka

Aktorė Rachel Weisz buvo išrinkta labiausiai trokštama vesti moterimi.
Aktorė Rachel Weisz
Aktorė Rachel Weisz / „Scanpix“ nuotr.

Britų žurnalas „Esquire“ su savo skaitytojais išrinko geidžiamiausią nuotaką. Rinkimų rezultatai parodė, kad vyrai labiausiai prie altoriaus norėtų nusivesti filmo „Mumija“ žvaigždę  Rachel Weisz.

Antroje reitingų vietoje atsidūrė aktorė Keira Knightley, trečioje – Kate Winslet.

Aktorė Dawn French buvo pripažinta moterimi, su kuria vyrai norėtų išgerti, o dainininkė Cheryl Cole įvardyta kaip moteris, su kuria vyrai labiausiai norėtų permiegoti.

Geidžiamiausia nuotaka pripažinta 39-erių Rachel Weisz sakė esanti nustebusi tokiu jai skirtu titulu: „O, Dieve! Tikrai? Tai taip juokinga. Aš nuotaka. Bet aš juk nesu ištekėjusi!“ Ji juokavo: „Aš nerimavau, kad vyrams esu nebeįdomi, tačiau jūsų skaitytojai mane nuramino.“

Rachel Weisz šiuo metu yra susižadėjusi su režisieriumi  Darren Aronofsky, su kuriuo augina vienerių metų sūnų  Henry. Paprašyta prisiminti jų pirmąjį pasimatymą,  Rachel Weisz pasakojo: „Tai buvo senas pramogų parkas ir linksmieji kalneliai „Ciklonas“. Jie buvo mediniai, seni, todėl atrodė tikrai nesaugūs, gąsdino mane. Bet aš tuo metu jaučiausi tarsi per išbandymo testą; jeigu neisiu su juo į šiuos kalnelius, niekada nebūsiu jo. Manau, kad tai buvo geriausias pasimatymas mano gyvenime.“

Kaip savo svajonių vyrą  Rachel Weisz įvardino Marką Ruffalo. „Visi jį įsimyli: moterys, šunys, vyrai... Jis magiškas“, – sakė aktorė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius