Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Radvilas Bubelis su žmona Mariana medaus mėnesį leido laukinėje Balio gamtoje

Verslininkas Radvilas Bubelis, atšokęs vestuves su perujiete Mariana Pauta Arevalo, patraukė į tris savaites trukusią įspūdžių kupiną meilės kelionę.
Radvilo Bubelio ir Marianos Pautos Arevalo medaus mėnesio akimirka
Radvilo Bubelio ir Marianos Pautos Arevalo medaus mėnesio akimirka / Asmeninė nuotr.

Su Žmonės.lt skaitytojais pasidalijęs medaus mėnesio akimirkomis, R.Bubelis pasakojo, kad ši kelionė buvo pati įsimintiniausia ir įspūdingiausia jo gyvenime.

O kelionę jiedu pradėjo Jungtinėse Amerikos Valstijose, kur šiuo metu ir gyvena.

Asmeninė nuotr. /Radvilo Bubelio ir Marianos Pautos Arevalo medaus mėnesio akimirka
Asmeninė nuotr. /Radvilo Bubelio ir Marianos Pautos Arevalo medaus mėnesio akimirka

„Kitą dieną po vestuvių leidomės į kelionę po Kaliforniją, Los Andželą, Santą Moniką, Beverli Hilsą... Gavome kvietimą aplankyti Tomo Kruzo Scientologijos bažnyčią. Buvo įdomu pasiklausyti, kaip jie profesionaliai verbuoja žmones į savo gretas. Po poros dienų, praleistų svajonių fabrike – Los Andžele – išskridome į Indoneziją. Buvo varginantis 24 valandų skrydis su persėdimu Taipėjuje, Taivane“, – pasakojo balandžio pabaigoje šeimą sukūręs R.Bubelis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Radvilas Bubelis vedė savo išrinktąją, perujietę Marianą Pautą Arevalo

Tuomet jųdviejų kelionė tęsėsi Balio saloje. Paklaustas, kodėl medaus mėnesį praleisti nusprendė būtent ten, Radvilas pasakojo, kad norėjo atitrūkti nuo miestų šurmulio ir pasinerti į laukinės gamtos pasaulį.

Asmeninė nuotr. /Radvilo Bubelio ir Marianos Pautos Arevalo medaus mėnesio akimirka
Asmeninė nuotr. /Radvilas Bubelis

„Graikai tiki, kad dievai gyvena Olimpe, o Azijiečiai mano, kad dievai gyvena Balyje. Tai unikali sala – iš 17 tūkst. Indonezijos salų ši išsiskiria gamta ir viskuo, ką galima būtų apibūdinti rojumi žemė. Balis – dievų sala.

Čia rasite ir nuostabius paplūdimius, tropinį mišką, džiungles, veikiantį ugnikalnį. Susiliejimas su laukine gamta, dvasinis savęs atradimas, šventyklos ir gyvenimo filosofijos pamokos prie arbatos puodelio. Balyje tikrai yra tai, ko reikia amžinai skubančiam žmogui: sustojimo, įsiklausymo į gamtos garsus, pasinėrimo į dvasinę meditaciją ir mėgavimosi nuostabia aplinka“, – džiaugėsi R.Bubelis.

R.Bubelis su M.P.Arevalo gyveno viloje džiunglių pakraštyje. Tiesa, joje pora buvo apvogti. Ir ne ko kito – o beždžionės!

Asmeninė nuotr. /Radvilo Bubelio ir Marianos Pautos Arevalo medaus mėnesio akimirka
Asmeninė nuotr. /Radvilo Bubelio ir Marianos Pautos Arevalo medaus mėnesio akimirka

„Vieną rytą sėdėdamas verandoje pamačiau porą beždžionių, kurios mikliai artėjo prie mūsų. Nutarėm pamaitinti jas bananais. Kol viena beždžionė mėgavosi mano bananu, kita spėjo pavogti mano saulės akinius ir pabėgo atgal į džiungles.

Nepaisant to, vila mums labai patiko. neapsakomas jausmas miegoti prie atvirų langų ir visą naktį girdėti neapsakomą melodiją, džiunglių simfoniją – laukinės gamtos garsus, gyvūnus, paukščius“, – pasakojo jis.
Jaunavedžiai apkeliavo kone visą Balio salą, ragavo egzotiškų patiekalų ir gėrėjosi saloje esančiais gamtos stebuklais.

„Apvažiavome kone visą salą, nuo paplūdimių iki ugnikalnio ar užslėptos šventyklos, į kurią galima patekta tik atslūgus vandeniui, nes kitu atveju praėjimo nėra. Įspūdį paliko ne tik statiniai ir gamta, bet ir vietiniai žmonės, kurie ten labai nuoširdūs bei malonūs. Matosi, kad dauguma vietinių gyvena ne itin lengvą, varganą gyvenimą, bet žmonės vis tiek linksmi, dvasingi.

Buvome nustebinti ir veganiškos virtuvės įvairovės, naujų skonių ir tikrai netikėtų receptų. Niekuomet nepamiršiu veganiškos lazanijos skonio“, – pasakojo R.Bubelis.

Vietiniai paplūdimiai, panašu, Radvilui didelio įspūdžio nepaliko: „Paplūdimiai daugumoje vietų buvo komercializuoti. Balio paplūdimius galima sulyginti su Palangos, bet poilsiauja ten ne lietuviai, o girti australiečiai.“

Asmeninė nuotr. /Radvilo Bubelio ir Marianos Pautos Arevalo medaus mėnesio akimirka
Asmeninė nuotr. /Radvilo Bubelio ir Marianos Pautos Arevalo medaus mėnesio akimirka

Atrodo, tokią kelionę reikia ilgai planuoti. R.Bubelis atkirto, kad keliavo spontaniškai, esą tik taip galima pajusti salos dvasią.

„Nieko neplanavome, nutarėme, kad geriausia viską patirti be jokių išankstinių tvarkaraščių, grafikų ir amžino skubėjimo. Tik neskubantis žmogus gali susijungti su gamta ir patirti dar neatrastus jausmus bei pasinerti į dvasinės švaros versmes“, – Žmonės.lt pasakojo R.Bubelis.

Pora susižadėjo praėjusių metų gruodį, kai lankėsi Peru. Tuomet Radvilas išrinktajai pasipiršo įteikdamas dailų sužadėtuvių žiedą.

R.Bubelis jau kurį laiką kuria ateitį Amerikoje, gyventi už Atlanto jis persikėlė dar 2013-aisiais, kai Floridos tarptautiniame universitete pasirinko bioinformatikos doktorantūros studijas. Išlaikęs stojamuosius egzaminus planavo ketverius metus praleisti JAV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius