Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ramazzotti į Vilnių atsiveš maisto produktų ir virėją

Jau balandžio 6 d. Vilniuje vyks ilgai lauktas italų muzikos superžvaigždės Eroso Ramazzotti koncertas. Garsųjį dainininką į Lietuvą atlydės 80 žmonių pagalbinio personalo komanda, kuri keliauja 4 prabangiais autobusais. Vieninteliam pasirodymui „Siemens“ arenoje skirtą galingą koncerto įrangą atgabens net 12 vilkikų.
Eros Ramazzotti
E.Ramazzotti / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Italija Vilnius

Lietuvoje vyksiantis E.Ramazzotti koncertas – pernai spalį prasidėjusių gastrolių „Ali e Radici“ dalis. Surengęs pasirodymus didžiausių Vakarų Europos miestų arenose, balandžio 2–4 dienomis dainininkas koncertuos Sankt Peterburge ir Rygoje.

Į Vilnių E.Ramazzotti atlydės 4 autobusais atvyksianti gausi pagalbinio personalo komanda, kurią sudaro daugiau nei 80 žmonių. Specialiai koncertui skirtą įrangą atgabens 12 vilkikų. Vieninteliam žvaigždės pasirodymui „Siemens“ arenoje bus pastatyta 16 metrų aukščio ir 26 metrų pločio scena. Į Lietuvą iš užsienio bus atvežta moderniausia garso, šviesos aparatūra, milžiniški vaizdo projekcijoms skirti ekranai ir scenos konstrukcijos. Dekoracijų, ekranų, šviesos ir garso aparatūros montavimo darbus atliks daugiau nei 50 darbininkų.

Lietuvos sostinėje antrą kartą viešėsiantis garsusis italų dainininkas neatskleidžia, kuriame viešbutyje ketina apsistoti. Išskirtiniam pasirodymui E.Ramazzotti ruošis visą dieną. „Siemens“ arenoje jam ir kartu atvyksiantiems muzikantams bus įrengti erdvūs persirengimo kambariai, virtuvės ir darbo kambariai dainininko atstovams.

Užkulisiuose valgį E.Ramazzotti ir jo komandai ruoš specialiai iš Italijos atvykęs virėjas, jam talkins 2 profesionalūs kulinarai. Visus maisto produktus dainininko atstovai taip pat atsiveš. Vienos dienos maistas žvaigždei ir jo komandos nariams kainuos apie 5 tūkst. eurų.

Ilgai lauktas italų muzikos superžvaigždės E.Ramazzotti koncertas „Siemens“ arenoje Vilniuje vyks jau balandžio 6 d. Vieninteliame šou Lietuvoje garsusis dainininkas pristatys naujausią savo albumą „Ali e Radici“. Pernai gegužę dar nepasiekęs parduotuvių lentynų albumas „Ali e Radici“ gimtojoje šalyje buvo pripažintas 3 kartus platininiu (iš anksto užsakyta daugiau nei 210 tūkst. jo kopijų). Už šį pasiekimą E.Ramazzotti įteiktas prestižinis „Wind Award“ apdovanojimas, prilyginamas itališkam muzikos „Oskarui“. Išskirtiniame pasirodyme taip pat skambės „Cose Dela Vita“, „Piu Bella Cosa“ ir daugelis kitų populiariosios muzikos klasika tapusių dainininko hitų.

Daugiau nei 25 metus koncertuojantis E.Ramazzotti yra tapęs gyva muzikos legenda. Vienas garsiausių atlikėjų pasaulyje ypač populiarus Vokietijoje, Meksikoje, Argentinoje ir, be abejo, gimtojoje Italijoje. E.Ramazzotti išleido 15 studinių albumų ir dainų rinkinių, visame pasaulyje pardavė daugiau nei 50 milijonų įrašų. Per savo karjerą atlikėjas dainavo su tokiomis žvaigždėmis kaip Cher, Andrea Bocelli, Joe Cockeriu, Carlosu Santana, Luciano Pavarotti ir daugeliu kitų.

Bilietus į vienintelį E.Ramazzotti pasirodymą Vilniuje, „Siemens“ arenoje, galima įsigyti visose „Tiketos“ kasose ir internetu.

Išskirtinį pasaulinio garso popžvaigždės koncertą Lietuvoje organizuoja didžiausia Rytų ir Vidurio Europoje koncertų agentūra „Makroconcert“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius