Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Raudonplauke tapusi Rihanna „gagiškėja“

Stulbinama sėkme besimėgaujanti populiari atlikėja Lady GaGa, be abejonės, yra pavyzdys, kaip papirkti ir sudominti publiką. Įtaką skandalistė padarė net kolegoms. Dainininkė Rihanna pasirodydama Ispanijoje, Madride, vilkėjo labai „gagišką“ sceninį kostiumą.
Rihanna
Rihanna / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Lady Gaga Rihanna

Maža to, įsimintiną pasirodymą dainininkė surengė pirmąsyk pasirodžiusi nauja šukuosena – anksčiau mėgtus šviesius plaukus Rihanna persidažė į ryškiai raudonus. Kaip pareiškė britų žurnalistai, atlikėja pasirinko „gagišką“ kūgių formos liemenėlę krūtinei ir „močiutės“ kelnaites aukštu liemeniu. Tiesa, pasirodymas neabejotinai buvo vertas pagyrų – ispanus sužavėjo 22-ejų atlikėja. Žinoma, prie to prisidėjo ir pakitęs sceninis įvaizdis.

62 koncertų turą po pasaulį „Last Girl On Earth“ Rihanna pradėjo balandį Belgijoje. Jis pasibaigs rugpjūčio 28-ąją Niujorke. Nuolat koncertuodama ji taip pat reklamuoja du naujus savo singlus – „Te Amo“ ir „Rockstar 101“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius