Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Reperis Lilas Wayne'as nuteistas metus kalėti

Vienas garsiausių amerikiečių reperių atlikėjas Lilas Wayne'as nuteistas metus kalėti už neteisėtą ginklo laikymą.
Reperis Lil Wayne
Reperis Lilas Wayne'as / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Muzikantui nepalankus sprendimas priimtas pirmadienį Manhatane. Kaltinimai garsiam atlikėjui buvo iškelti dėl 2007-aisiais įvykusio incidento, kai jo autobuse, kuriame jis keliavo turo metu, buvo rastas šaunamasis ginklas.

Kaip pranešė BBC, Lilas Wayne'as, kurio tikrasis vardas yra Dwayne‘as Michaelas Carteris, bus laikomas kalėjime apsaugotas. Reperis bus atskirtas nuo kitų kalinių, o savo laiką atsėdės Niujorko „Rikers Island“ kalėjimo komplekse. 27-erių atlikėjas yra prestižinio muzikinio „Grammy“ apdovanojimo  laimėtojas.

Reperis yra pažadėjęs, kad nesustos kurti, kol bus už grotų. Per pastaruosius savo koncertus jis atsisveikino su gerbėjais, internete išplatino atsisveikinimo vaizdo žinučių. „Jis žinojo, ką turi daryti, ir tai padarė“, – BBC sakė jo advokatė Stacey Richman.

Atlikėjas galutinio teismo sprendimo nekomentavo, bet jau anksčiau buvo pripažinęs savo kaltę. Pranešama, jog įmanoma, kad vaikinas gali būti paleistas iš kalėjimo po 8 mėnesių, jei gerai elgsis.

Galutinis teismo posėdis, kurio metu ir priimtas sprendimas įkalinti metams, buvo dusyk atidėtas. Pirmą kartą dėl to, kad reperis tuo metu buvo susitaręs eiti pas stomatologą, antrą – Niujorko teismo komplekse kilus gaisrui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius