Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Reputaciją atstatyti siekianti Lindsay Lohan parodė vampyrės dantis

Bėdų su teisėsauga turinti aktorė Lindsay Lohan naujosios fotosesijos metu virto vampyre – ne tik išsitepė dirbtiniu krauju, bet ir „įsitaisė“ dvi vampyriškas iltis.
Vampyriškoji Lindsay Lohan
Lindsay Lohan / Stop kadras iš Youtube.com
Temos: 1 Lindsay Lohan

24-erių aktorė turi bėdų dėl alkoholio ir narkotikų vartojimo bei teismo nurodymų nevykdymo. Galutinis jos teismas turėtų įvykti birželio 3-ąją. Tačiau L.Lohan jau dabar pareiškė norinti atkurti savo kaip aktorės karjerą. Neseniai ji buvo priimta į naujo filmą apie gaujos gyvenimą kūrybinę grupę. „Gotti: Three Generations“ pavadintame filme taip pat vaidins aktorius Johnas Travolta su žmona Kelly Preston. L.Lohan teko Kim Gotti, garsaus Niujorko bandito Johno Gotti jaunesniojo žmonos, vaidmuo.

Filmavimai turėtų prasidėti 2011-ųjų rudenį. Aktorė taip pat turėtų vaidinti filme „Mob Street“, kurį kurs ta pati kūrybinė grupė pagal Chazzo Palminteri scenarijų.

Pasirodo, L.Lohan visai sekasi susigrąžinti prarastas pozicijas kino industrijoje. Tą liudija ir naujausia jos fotosesija. Akivaizdu, kad aktorė gavo vampyrės vaidmenį. Garsenybių fotografas ir L.Lohan bičiulis Tyleris Shieldsas fotografavo merginą karste, o jos burna ir veidas buvo ištepti krauju.

Maža to, aktorė pozuoja drauge su Michaelu Trevino, populiaraus serialo „Vampyro dienoraščiai“ (angl. „Vampire‘s diaries“) žvaigžde. Vaikinas seriale vaidina vilkolakį.

Naujausios T.Shieldso nuotraukas jau susilaukė pagyrų  Los Andžele, siūlome jas įvertinti ir jums:

VIDEO: Vampyriškoji Lindsay Lohan fotosesija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius