Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ricky Martinas: šaipydavausi iš gėjų, kol supratau, kad pats toks esu

Ricky Martinas niekada anksčiau nesijautė toks laimingas kaip dabar – gyvenimo džiaugsmas dainininką aplankė, kai jis išdrįso sau ir pasauliui pripažinti, kad yra homoseksualus.
Ricky Martinas
Ricky Martinas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vos prieš trejus metus moterų numylėtinis Ricky Martinas prisipažino, kad yra gėjus, bet nuo to laiko jo gyvenimas kardinaliai pasikeitė – ir į gerąją pusę.

Duodamas interviu Australijos žurnalui GQ Ricky Martinas sakė, kad labai ilgai pats visaip bandė paneigti esantis gėjus. Maža to, jis pats tyčiodavosi iš kitokios orientacijos žmonių.

„Aš buvau homofobas. Šaipydavausi iš žmonių, kurie buvo gėjai. Tikriausiai taip norėjau pabėgti nuo savęs, kad netektų pačiam pripažinti, jog ir pats toks esu“, – sakė dainininkas.

41-erių Ricky Martinas šiuo metu su partneriu Carlosu Gonzalezu Abellsu augina penkerių metų dvynukus Matteo ir Valentino, kuriuos jam pagimdė surogatinė motina. „Nenoriu, kad mano vaikai augtų namuose, kuriuose pilna melo. Noriu, kad jie žinotų, jog būti gėjumi nėra nieko blogo“, – mano dainininkas, nuo sūnų neslepiantis savo orientacijos.

Ricky Martinas apie tai, kad yra homoseksualus, prisipažino 2010-aisiais parašęs atvirą laišką savo internetiniame puslapyje. Vėliau dainininkas džiaugėsi savo sprendimu ir sakė pajutęs didžiulį palengvėjimą. „Aš esu gėjus, ir tai sakydamas jaučiuosi gerai. Jeigu būčiau žinojęs, kad taip gerai jausiuosi, būčiau prisipažinęs prieš 10 metų“, – viename interviu yra sakęs Ricky Martinas.

VIDEO: Naujausia Ricky Martino daina „Come With Me“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius