Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rihanna ir Chrisas Brownas slapta apsistojo tame pačiame viešbutyje

Ar Chrisas Brownas ir Rihanna vėl kažką rezga, ar tai tik nemalonus sutapimas? Tokių ir panašių klausimų iškilo žurnalistams sužinojus, kad buvę įsimylėjėliai Niujorke apsistojo tame pačiame viešbutyje.
Rihanna
Rihanna / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rihanna

Ch.Brownas buvo pastebėtas besiregistruojantis į Manhatane esantį viešbutį „Trump International Hotel and Tower“.

20-mečiam vaikinui uždrausta matytis su Rihanna pagal Los Andželo teismo nurodymą. Jis į prabangų Niujorko viešbutį atvyko penktadienį. JAV žiniasklaidos žiniomis, tuo metu 21 metų Rihanna jau buvo įsikūrusi.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Chrisas Brownas
Chrisas Brownas

Leidinys „The New York Post“ pirmadienį pranešė, kad pora viešbutyje praleido visą savaitgalį ir buvo „apsigaubę slaptumo šydu“. „Jie praleido viešbutyje dvi dienas, o iš jo išvykdavo ir į jį atvykdavo atskirais privačių vairuotojų vairuojamais automobiliais“, – rašoma leidinyje.

Ch.Brownas ir Rihanna, kaip informuoja amerikiečių laikraščiai, ėmėsi visų įmanomų priemonių, kad išvengtų viešumo. Jie net paleisdavo automobilius masalus, kad nuviliotų reporterius ir fotografus, o patys galėtų netrukdomi išvykti ar atvykti.

Dailymail.co.uk pabrėžė, kad nei Ch.Brownas, nei Rihanna praėjusį savaitgalį Niujorke neturėjo oficialių reikalų – neturėjo koncertų, nėjo į viešus renginius ir nebuvo pasirodę mieste. Tiesa, kai kurių šaltinių duomenimis, Rihanna Manhatane šiuo metu žvalgosi naujo buto.

Tiesa, jei būtų išsiaiškinta, kad Ch.Brownas pažeidė teismo orderį – net su Rihannos sutikimu, – vaikinas rizikuotų būti pasodintas į kalėjimą. Ch.Browno advokatas Markas Geragosas „The New York Post“ tvirtino nežinantis, kur jo klientas buvo savaitgalį. „Nenorėčiau komentuoti spėjamo, o ne tikro fakto“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius