-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Rihannai įteiktas Metų moters apdovanojimas (nuotraukos, video)

Dainininkė Rihanna buvo viena iš moterų, kurios buvo pagerbtos žurnalo „Glamour“ per Metų moters apdovanojimus Niujorke.
Rihanna
Rihanna / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Moteris Rihanna

21 metų dainininkei apdovanojimą įteikė modelis Iman, kuri įvertino atlikėjos sunkų išbandymą šiais metais, kai ji buvo užpulta dabar jau buvusio draugo Chriso Browno.

Imam teigė, kad Rihanna yra pavyzdys kitoms moterims, kenčiančioms smurtą šeimoje.

„Šiais metais mes pamatėme visiškai kitokį Rihannos veidą, - sakė modelis Imam, kviedama dainininkę atsiimti jai skirto apdovanojimo. Aš labiau nei bet kada esu sužavėta jos drąsos ir atvirumo. Ji savo randus panaudojo tam, jog sukurtų naują istoriją, kurioje atsiskleistų jėga ir supratimas“.

Atlikėja prisipažino turėjusi į sceną eiti per užkulisius, nes su savąją suknele negalėjusi į sceną įlipti laipteliais.Rihanna savo kalboje labiausiai dėkojo motinai ir savo močiutei, kurias pavadino Metų moterimis. Pasak dainininkės, jos parodė, jog stiprios moterys gali daug pasiekti.

„Be jų besąlygiškos meilės ir pagalbos, aš čia nebūčiau. Ir tikiuosi, jog būsiu geras pavyzdys jaunoms mergaitėms ir moterims“,  – kalbėjo Rihanna.

Gražuolė iš Barbadoso pasirodydama per apdovanojimus daugeliui atėmė žadą – prie trumpų šviesių plaukų ji priderino labai moterišką, prašmatnią balto šilko „undinėlės“ tipo suknelę. Ją sukūrė dizainerio Stephane‘as Rollandas. Vėliau atlikėja prisipažino, kad drabužis jai buvo per ankštas ir labai nepraktiškas, tačiau ji norėjusi apsivilkti kažką labai ypatingo, kad pažymėtų įsidėmėtiną progą.

Atlikėja prisipažino turėjusi į sceną eiti per užkulisius, nes su savąją suknele negalėjusi į sceną įlipti laipteliais. Vėliau Metų moters titulą pelniusi mergina iš susijaudinimo net nubraukė ašarą. „Atleiskite, man PMS, – už pratrūkusias emocijas atsiprašinėjo ji. – Dabar drebu. Esu tokia susinervinusi. Esu priblokšta ir labai pagerbta tokio įvertinimo“. Atsiėmusi apdovanojimą Rihanna nepatogią suknelę pakeitė į rožinę lengvos medžiagos suknelę, kuri išryškino jos kojas.

Iškilminga „Glamour“ ceremonija įvyko vos keletui dienų po to, kai Rihanna viešai prabilo apie jos konfliktą su Ch.Brownu viename JAV šou. Beje, jos eksvaikinas pareiškė, kad viešai jų barnio smulkmenų atlikėja pasakoti neturėjusi.

Taip pat buvo pagerbtos kitos moterys: 81 metų poetė Maya Angelou, drabužių dizainerė Stella McCartney, grupės „The Beatles“ nario Paulo McCartney duktė. Trys grupės „The Beatles“ narių žmonos – Yoko Ono, Johno Lennono našlė, Olivia Harrison, George'o Harrisono našlė, ir Ringo Starro žmona Barbara Starkey.

Amerikos topmodelis Tyra Banks apdovanojimą įteikė teniso žvaigždei Serenai Williams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius