-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Rihanna pasidalijo su gerbėjais intymiomis atostogų nuotraukomis

Populiari dainininkė Rihanna suteikė gerbėjams daug džiaugsmo savo puslapyje „Facebook“ pasidalindama daugiau kaip 150 kadrų iš savo atostogų Italijoje.
Rihannos atostogų akimirka
Rihannos atostogų akimirka / Rihannos asmeninio archyvo/„Facebook“ nuotr.
Temos: 1 Rihanna

Reta kuri garsenybė leidžia aistruolių armijai žvilgtelėti į asmeninio gyvenimo akimirkas. Tačiau 23-ejų Rihanna, regis, neturi ko slėpti. Vakar atlikėjos „Facebook“ puslapyje, kurį „mėgsta“ daugiau kaip 46,756,750 žmonių pasirodė nuotraukų albumas pavadintas „Ball So Hard VACA“. Jame užfiksuotos poilsiaujančios atlikėjos akimirkos per pastarąsias atostogas, kai ji trumpai ilsėjosi nuo savo pasaulinio turo koncertų.

Nuotraukose matyti pozuojanti Rihanna su būriu bičiuliu, jachta nutarusių pasiplaukioti Italijos pakrante. Intymiuose kadruose užfiksuoti vaizdeliai, kokių dažnas net neplatina draugų būryje – saulės kremu tepami sėdmenys, poilsis saulės atokaitoje, rūkomas cigaras ir šampano taurės, net be makiažo daili Rihanna...

Rihannos asmeninio archyvo/Facebook nuotr./Rihannos atostogų akimirka
Rihannos asmeninio archyvo/„Facebook“ nuotr./Rihannos atostogų akimirka

Dailymail.co.uk žiniomis, nuotraukos buvo darytos šią vasarą, greičiausiai tarp atlikėjos koncertų Didžiojoje Britanijoje ir Pietų Afrikoje.

Po kai kuriais kadrais yra ir pačios Rihannos parašų, kuriuose teigiama, kad ant kranto buvo pasitikta it princesė ar linksmai leido laiką su draugais. Netrūksta ir tokių nuotraukų, kuriose atlikėja gundančiomis pozomis išsitiesusi ant jachtos denio ar vilioja žvilgsniu. „Aš taip stipriai linksminuosi, kad man nori skirti baudą, tačiau pirma jie turi mane rasti“, – nevengdama necenzūrinių žodžių vieną iš nuotraukų komentavo Rihanna.

Per 50 su puse tūkstančių gerbėjų peržiūrėjusių albumą „Facebook“ tinklalapyje Rihanną gyrė už natūralų grožį, tikino, kad ji atrodo žavinga net be makiažo, o jos atostogos itin spalvingos ir smagios.

Rihannos asmeninio archyvo/Facebook nuotr./Rihannos atostogų akimirka
Rihannos asmeninio archyvo/„Facebook“ nuotr./Rihannos atostogų akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius