-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Robertas Pattinsonas prakalbo apie jį išdavusią Kristen Stewart: „Visokio š... nutinka“

„Saulėlydžio“ sagos žvaigždė Robertas Pattinsonas (28 m.) naujame interviu prakalbo apie savo buvusią draugę Kristen Stewart (24 m.), kuri jį išdavė su vedusiu režisieriumi Rupertu Sandersu.
Robertas Pattinsonas
Robertas Pattinsonas / „Esquire“ viršelis

Iš vampyro Edvaro Kaleno vaidmens bandantis išsivaduoti Robertas Pattinsonas dar šiemet pristatys du filmus, kuriuose bando įrodyti savo aktorinį meistriškumą. Ta proga žurnalas „Esquire“ pakalbino aktorių, o tarp pokalbio temų buvo ir viena ne itin maloni – apie buvusią jo draugę Kristen Stewart. Tačiau nuo neištikimybės prabėgus jau nemažai laiko panašu, kad žaizdos pagijo ir didelės nuoskaudos Robertas Pattinsonas jai nebejaučia.

Nuoširdžiai kalbant, koks kam skirtumas?

„Žinote, visokio šūdo nutinka. Tai tiesiog jauni žmonės... tai normalu! Ir nuoširdžiai kalbant, koks kam skirtumas? Sunkiausia to dalis buvo apie tai kalbėti vėliau. Nes kai kalbi apie kitus žmones, tai juos paveikia taip, kaip negalėjai numatyti. Tai tarsi scena iš „Abejonės“, kur Philipas Seymouras Hoffmanas kalba apie tai, kaip reikia susigrąžinti apkalbas. Į dangų išmetamos pagalvės plunksnos ir tau reikia susirinkti visur pasklidusias plunksas“, – filosofiškai kalbėjo Robertas Pattinsonas.

Daugiau žurnalo „Esquire“ fotosesijos su Robertu Pattinsonu galite pamatyti ČIA.

Robertas Pattinsonas su kolege Kristen Stewart pora buvo keletą metų, tačiau 2012-ųjų liepą paaiškėjo, kad ji buvo neištikima mylimajam su gerokai už save vyresniu, šeimą turinčiu režisieriumi Rupertu Sandersu (kilus šiam skandalui jo žmona pareikalavo skyrybų). Kristen Stewart bandė atsiprašinėti ir susigrąžinti Robertą Pattinsoną, jie kuriam laikui dar bandė lipdyti santykius, tačiau 2013-ųjų gegužę galutinai išsiskyrė.

„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart
„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius