Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Robertas Pattinsonas prisipažino nepakeliantis kritikos

Britų aktorius Robertas Pattinsonas, regis, laidoja svajonę tapti populiariosios muzikos atlikėju. Viskas dėl baimės – 25-erių vaikinas abejoja, ar sugebės pakelti muzikos kritikų kirčius.
Filmas „Brėkštanti aušra. 1 dalis“
Filmas „Brėkštanti aušra. 1 dalis“ / Kadras iš filmo

Du R.Pattinsono kūriniai pasirodė pirmajame „Saulėlydžio“ sagos muzikos albume, o net trys brito dainos papildė filmo garso takelį. Nors anksčiau aktorius yra sakęs, kad ketina leisti albumą, nusifilmavęs paskutiniuosiuose vampyriškos istorijos filmuose „Brėštanti aušra“, jis persigalvojo. Dabar R.Pattinsonas tikina neketinantis keliauti į įrašų studiją.

„Filmuodamasis kine, galiu ištverti kartais karčią kritikų nuomonę. Taip yra todėl, kad kine visuomet gali apkaltinti ką nors kitą. Yra šimtai žmonių, kurie gali būti kalti. O su muzika kitaip – jei ką nors išleisi, turėsi pats vienas susitaikyti su žmonių nuomone apie tavo kūrybą“, – aiškino R.Pattinsonas. Jis tikino nenorįs būti teisiamas ir narstomas po kaulelį. „Jei išleisčiau albumą, žinau, ateitų diena, kai neištvėręs paskaityčiau internete komentarus ir greičiausiai nusišaučiau. Tad nežinau, ar verta taip rizikuoti“, – pusiau juokais kalbėjo aktorius.
Su mylimąja galbūt dirbs ir po „Saulėlydžio“

Naujoji „Saulėlydžio“ sagos juosta „Brėkštanti aušra. 1 dalis“ Lietuvos kino teatrus pasieks jau šios savaitės pabaigoje. Joje R.Pattinsono herojus susituokia su mylimąja Bela ir susilaukia dukters. Ir nors tai – priešpaskutinis „Saulėlydžio“ istorijos filmas, tikėtina, kad netolimoje ateityje britų aktorius su savo mergina Kristen Stewart, kuri filme vaidina Belą, vėl pasirodys kartu ekrane.
Kaip nurodė Showbizspy.com, pora šiuo metu svarsto galimybę pasirodyti romantinėje komedijoje, kuri papasakos apie aktorius, pamilusius vienas kitą filmavimo aikštelėje.

„Prodiuseriai nori, kad filme vaidintų tikra pora. Kristen ir Robertas yra pagrindiniai pretendentai. Baigę filmuotis „Brėkštančios aušros“ filmuose jie nori naujų iššūkių. Juolab aistra, įsižiebusi dirbant drauge, jiems išties pažįstama“, – sakė šaltinis iš Holivudo.

Vampyro Edvardo Kaleno ir jo mylimosios Belos Svan vestuves ištikimiausi „Saulėlydžio“ sagos gerbėjai išvys jau šią savaitę. Bilietai į premjerinius „Brėkštančios aušros“ seansus lapkričio 18-ąją praktiškai jau ištirpo! Patys pirmieji romantinį vampyrišką filmą „Forum Cinemas“ lapkričio 17-ąją pamatys COSMO VIP premjerų svečiai.

Filmo „Brėkštanti aušra. 1 dalis“ anonsas su lietuviškais titrais.

VIDEO: Filmo „Brėkštanti aušra. 1 dalis“ anonsas su lietuviškais titrais:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius