Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rodas Stewartas paįvairino viešnagę Lietuvoje netikėta kelione į Trakus

Ketvirtadienio vakarą Vilniaus Vingio parke koncertuosiantis Rodas Stewartas sostinėje nepraleido progos pasilinksminti ir apmauti žurnalistus. Pastebėjęs, kad jam skirtas prabangus automobilis „Maybach“ traukia praeivių ir paparacų akis, jis nutarė pažaisti slėpynes.
R.Stewartas koncerto išvakarėse naktinėjo restorane
R.Stewartas koncerto išvakarėse naktinėjo restorane / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Ketvirtadienį R.Stewartas, pasak koncerto organizatorių, „ne iš šio, ne iš to“ nutarė nukeliauti į Trakus. Tiesa, vietoj prašmatnaus automobilio jis pasirinko komandos nariams vežioti skirtą mikroautobusą ir išlėkė mėgautis Lietuvos gamta bei istorijos paveldu. Be organizatorių žinios į Trakus išvykęs dainininkas lankėsi Trakų pilyje, grožėjosi ežeru ir ant jo kranto išgėrė puodelį kavos. Atrodytų, akimirką garsenybė net buvo pamiršęs laiką, tačiau netrukus jo pasiimti atvyko asistentas su prabangiuoju „Maybach“. Akivaizdu, kad R.Stewartui buvo priminta apie repeticiją prieš ilgai Lietuvos gerbėjų lauktą koncertą.

Pasak koncertą organizuojančios agentūros „Makroconcert“ komunikacijos vadovo Aivaro Gelžinio, be apsaugos, lydimas agento R.Stewartas visus „išdūrė“ ir trečiadienio vakarą, kai atsisveikinęs ir palinkėjęs labos nakties netikėtai nutarė pasilinksminti viename sostinės restoranų.

Garsus atlikėjas nustebino organizatorius žiniomis apie Lietuvą ir išreiškė susidomėjimą Karo muziejumi Kaune. Tiesa, ar pavyks R.Stewartui jame apsilankyti, nežinia. Jo privatus lėktuvas iš Vilniaus turėtų pakilti penktadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius