-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Rusės užkariauja garsius vyrus

Net du visame pasaulyje garsūs vyrai pastaruoju metu savo žmonas iškeitė į jaunesnes rusaites. Paparacai iš objektyvų nepaleidžia su 40 metų jaunesne Jekaterina susidėjusio Ronnie Woodo ir Melo Gibsono, ilgametę sutuoktinę iškeitusio į Oksaną Grigorijevą. Pasigirdo kalbų, kad ši laukiasi.
R.Woodą pakerėjo 41 metais jaunesnė J.Ivanova.
R.Woodą pakerėjo 41 metais jaunesnė J.Ivanova. / „15min“ nuotr.

Jei gandai pasitvirtintų, šis vaikas su 39-erių O.Grigorijeva 53-ejų M.Gibsonui būtų jau aštuntas. Dailymail.co.uk duomenimis, moteris nėščia ilgiau kiap tris mėnesius. M.Gibsono atstovas žurnalistams pareiškė neturintis komentarų.

Tokios žinios pasirodė, kaip jo žmona Robyn, su kuria aktorius buvo susituokęs 28 metus, praėjusį mėnesį padavė prašymą skirtis. Vos po dviejų savaičių M.Gibsonas su O.Grigorijeva kartu pasirodė viešumoje. Tai šokiravo aktoriaus gerbėjus. Rusaitė yra dainininkė ir kompozitorė, ji yra pasirašiusi sutartį su M.Gibsono įrašų kompanija. Oksana anksčiau draugavo su Džeimso Bondo žvaigžde Timothy Daltonu. Pora išsiskyrė prieš dvejus metus ir kartu turi 12-metį sūnų. O.Grigorijevos motina, People.com žinios, dukters nėštumo nepatvirtino ir patarė „palaukti oficialaus poros pareiškimo“.

41 meto skirtumas – ne kliūtis

Kita pora, viešumoje nevengianti, demonstruoti savo meilės – 61 metų grupės „The Rolling Stones“ narys Ronnie Woodas ir 20-metė mylimoji Jekaterina Ivanova. Mergina anksčiau dirbo padavėja, tačiau krito į akį garsiam vyrui ir pavergė jo širdį. Dailymail.co.uk duomenimis, jos ir roko gitaristo romanas rimtas. Užvakar viename klubų R.Woodui nepasisekė – jo su J.Ivanova paprasčiausiai neįleido į VIP zoną. Paaiškėjo, kad taip įvyko dėl to, kad asmuo iš klubo vadovybės yra geras R.Woodo žmonos Jo draugas. Moteris prieš porą savaičių pradėjo skyrybų procesą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius