-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Russellas Brandas: buvęs blogiukas tapo Dievo avinėliu

„Man patinka žmonėms siūlyti vartoti narkotikus, apžiūrinėti save veidrodyje ir kartą per savaitę apsilankyti netoliese esančiame viešnamyje“, – sako seksualiausios pasaulio merginos sužadėtinis, laisvalaikiu su jos tėvu postringaujantis apie Dievą.
Russellas Brandas
Russellas Brandas / Scanpix nuotr.

Vardas, pavardė: Russellas Edwardas Brandas.
Gimimo data, vieta: 1975 06 04, Grėjus, Eseksas, Anglija. 34 m.
Šeima, kurioje gimė: gimė fotografo ir namų šeimininkės šeimoje; tėvai išsiskyrė, kai Russellui buvo šeši mėnesiai; vienturtis.
Meilės nuotykiai: anksčiau Russellas moteris keisdavo labai dažnai; tarp jo mylimųjų buvo ir prieštaringai vertinama Courtney Love (45).
Šeiminė padėtis: 2009-ųjų pabaigoje susižadėjo su Katy Perry (25); kalbama, kad netrukus jiedu susituoks.
Pasiekimai: populiarus „stand-up“ humoristas, televizijos ir radijo laidų vedėjas, aktorius.

Maudėsi vienoje vonioje su valkata

Anksčiau Russellas Brandas buvo nuolat įtraukiamas į blogiausių Amerikos „berniukų“ dešimtuką: 11 kartų jį areštavo policija, jo ligos istorijoje įrašyta, kad Russellas – alkoholikas ir priklausomas nuo heroino, bulimikas, turintis bipolinių psichikos sutrikimų ir pernelyg aktyviai brukantis savo politines pažiūras...
Kartą tiesioginio eterio metu jis privertė masturbuotis tualete apsilankiusį vyruką, o Russello karjerą vainikavo krytis nuo scenos per apdovanojimų teikimo ceremoniją. Daug gyvenimo iššūkių Brandas priėmė dalyvaudamas britų televizijos šou „RE:Brand“. „Per filmavimus išsidirbinėjau, kaip galėjau: maudžiausi vienoje vonioje su valkata, ant kurio kojų žiojėjo žaizdos, pas prostitutę namuose vartojau kokainą. Tuo gyvenimo periodu tik nubudęs ryte į gerklę susiversdavau po butelį džino“, – prisimena aktorius.
Kažkada Brandas buvo pats populiariausias Didžiosios Britanijos MTV kanalo vedėjas, tačiau iš ten triukšmingai išvarytas, kai į galvą jam šovė mintis į biurą ateiti persirengus Osama bin Ladenu. „Tąsyk buvau kaip reikiant apsvaigęs“, – prisimena Russellas.

Scanpix nuotr./Russellas Brandas ir Katy Perry
Scanpix nuotr./Russellas Brandas ir Katy Perry

Vyrai jam – seksualiai atgrasūs

Skandalingą Brando praeitį dabar primena tik išpažintys, kuriomis jis nuolat terorizuoja savo gerbėjus. Anksčiau Russellas guosdavosi, kad dėl jo aprangos stiliaus, kuris primena bohemiškai apsirėdžiusį gotą, moterys manydavo, jog jis – gėjus. „Būtų linksma, jei toks būčiau. Tačiau taip gali atrodyti dėl to, kad labai save myliu ir prisižiūriu. Deja, esu nepagydomas heteroseksualas ir be galo myliu moteris, o vyrai man seksualiai atgrasūs“, – prisipažįsta humoristas.
Dėl neįprasto įvaizdžio Russellas nuolat patenka į geriausiai ar blogiausiai atrodančių garsenybių sąrašus. „Dabinuosi lyg kokia sadomazochistinė baidyklė. Mano vertė merginų akyse labai padidėjo, kai su jomis pradėjau dalytis sekso meistriškumo paslaptimis. Tarp merginų esu populiarus ir dėl to, kad turiu ilgus plaukus. Turbūt joms primenu 8–ojo dešimtmečio roko muzikantus, o tie vaikinai tikrai daug išmanė apie seksą“, – sako jis.

Plaukus augina dėl ryšio su ateiviais

Specialistai nuolat pirštu baksnoja į Russello šukuoseną, o ypač tada, kai sudarinėjamas blogiausių šukuosenų sąrašas. Brandas tvirtai įsitikinęs, kad žmogaus žavesys užkoduotas jo skalpe. „Galite iš manęs pasijuokti, tačiau vienas vaikinas, kuris tiki ateiviais, man pasakojo, jog jie su mumis palaiko ryšį būtent per plaukus. Jie turi būti atitinkamo ilgio, kad reikiamų duomenų perdavimas vyktų be trukdžių“, – paslaptį atskleidžia vyrukas.
Už ką Amerika taip pamilo šį keistą ir nervingą britą? Viena iš įtikinamiausių šios simpatijos priežasčių – jo juokeliai, aprėpiantys beveik visas žmogaus gyvenimo sritis, t. y. nuo iškreipto sekso iki grindų plovimo ar žoliapjovės pirkimo.
„Kartą kaip reikiant įsiutinau Britney Spears prodiuserius, kai pabandžiau su ja pasikalbėti apie seksą. Mano patarimas popprincesei tikrai būtų pravertęs, tiksliau – aš norėjau jai parodyti, kaip reikia liesti klitorių, tuo pačiu metu jį tempiant aukštyn. Britney tai būtų maloni pamoka, tik gaila, kad man taip ir neleido to pademonstruoti“, – prisimena Brandas.

„Būtų smagu mylėti vyrus. Deja, esu nepagydomas heteroseksualas, o vyrai man seksualiai atgrasūs.“

Dievas ar Katy Perry jam apšvietė protą?

Dainininkė Katy Perry su Russellu susipažino per 2009–ųjų MTV apdovanojimų teikimo ceremoniją. Katy tėvai – labai religingi žmonės – neseniai pagyrė dukters sužadėtinį už tai, kad pastaruoju metu jis ypač priartėjo prie Dievo. Buvęs „blogas berniukas“ iš tiesų pasikeitė. Prieš pat Naujuosius metus jis oficialiai pasipiršo Katy, o dabar šios poros gerbėjai nekantriai laukia ištaigingos vestuvių ceremonijos.
Būsimi sutuoktiniai labai atsakingai ruošiasi šiam svarbiam gyvenimo žingsniui. Russellas daug laiko praleidžia su būsimais uošviais. Dainininkės tėvas neseniai prisipažino visa širdimi trokštantis, kad būsimas žentas naujai pažvelgtų į krikščionybę. Pasak jo, jis su Russellu dažnai kalbasi apie Dievą. Pasak Perry tėvo, jau matomi teigiami Brando gyvenimo pokyčiai, o atviri pokalbiai padeda jam suvokti tikrovę ir tobulėti. Katy tėvai tvirtai tiki, kad būtent jų dukters meilė taip teigiamai paveikė Russello gyvenimą.

Įdomūs faktai:

 Jo ūgis – 188 centimetrai.
 Brandas – jogą praktikuojantis vegetaras.
 Russellas pažadėjo, kad per vestuves su Katy pasipuoš smokingu ir cilindru, bet nevilkės kelnių. O intymiausią organą padažys lūpų dažais.
 Norėdamas „pravalyti“ muzikos rinką nuo popso, Brandas jaunąją žvaigždę Justiną Bieberį (16) pasiūlė padaryti priklausomą nuo narkotikų.
 Russellas – aistringas britų futbolo gerbėjas.
 Buvęs alkoholikas ir narkomanas dabar yra sveiko gyvenimo būdo propaguotojas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius