-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Russello Crowe žvaigždės diena

Holivudo šlovės alėjoje pagerbiamos garsiausios pasaulio žvaigždės. Filmo „Gladiatorius“ aktorius Russellas Crowe gavo vardinę, jau 2404-ąją šioje alėjoje, žvaigždę.
Russellas Crowe
Russellas Crowe / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pirmadienis, kuomet buvo atidengta garbės plyta, juokais buvo pavadinta Russello Crowe diena. Kaip pranešė „The Los Angeles Times“, iš laimės švytinčio aktoriaus nenuliūdino tamsūs lietaus debesys, tvyroję virš Holivudo bulvaro ceremonijos metu.

Palaikyti ir pasveikinti kolegos atvyko filmo „Įsikūnijimas“ aktorius Samas Worthingtonas, laidų vedėjai, prodiuseriai bei R.Crowe šeima – žmona dainininkė Danielle Spencer ir sūnūs – 3-ejų Tennysonas ir 6-erių Charlesas.

Atsiimdamas savąją žvaigždę aktorius nevengė pajuokauti. „O, netoli sero Anthony Hopkinso, nebloga vietelė. Tai išties geras nekilnojamasis turtas. Man nėra jokios kitos vietos, išskyrus buvimą su savo šeima, mielesnės nei filmavimo aikštelėje. Ypač geros pirmosios dienos, kai viskas tiesiog skleidžia šviežumą ir džiugias emocijas“, – sakė R.Crowe. Jis prisipažino anksčiau keletą kartų atsisakęs žvaigždės garbės alėjoje, bet sulaukęs 46-erių, laimėjęs „Oskarą“ ir buvęs nominuotas dar vienam, jis nusprendė, kad jau padarė pakankamai, kad galėtų priimti tokį įvertinimą.

„Ačiū už šią garbę, visada būsiu už ją dėkingas“, – dėkojo maždaug 500 susirinkusiųjų miniai aktorius. Tarp jį sveikinusių netrūko ir australų, palaikiusių savo šalies aktorių ir pasipuošusių jo mylimos australų regbio komandos „South Sydney Rabbitohs“ atributika. R.Crowe garbės žvaigždė įteikta prieš pat naujojo jo filmo „Robinas Hudas“ pasirodymą, kuriame jis vaidino su australų aktore Cate Blanchett.

R.Crowe gimė Naujojoje Zelandijoje, bet išaugo Australijoje. Jis filmuotis kine pradėjo 1990-aisiais. Beje, aktoriaus garbės plyta atidengta visai netoli nuo jo dievaičio, amerikiečių aktoriaus Marlono Brando.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius