Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ryanas Reynoldsas: triskart daugiau uždirbančios žmonos šešėlyje?

Nors pikti liežuviai plaka, kad Ryanas, vesdamas žinomą aktorę Scarlett Johansson (25), turėjo savanaudiškų kėslų (jo žmona uždirba triskart daugiau!), ši pora, irkluodama tą pačią valtelę, sugeba ramiai irtis į priekį per audringą paskalų jūrą.
Ryanas Reynoldsas
Ryanas Reynoldsas / „Scanpix“ nuotr.

Vardas, pavardė: Ryanas Rodney Reynoldsas.
Gimimo data, vieta: 1976 10 23, Vankuveris, Kanada. 33 m.
Šeima, kurioje gimė: gimė boksininko, policininko ir smulkaus prekeivio šeimoje; Ryanas – jauniausias iš keturių brolių.
Meilės nuotykiai: 2001–2002 m. draugavo su aktore Rachael Leigh Cook (30); 2002–2007 m. draugavo ir buvo susižadėjęs su dainininke Alanis Morissette (35).
Šeiminė padėtis: 2008 m. vedė aktorę Scarlett Johansson (25); vaikų kol kas neturi.
Pasiekimai: aktorius; žinomiausi vaidmenys filmuose „Ašmenys: trejybė“ (2004), „Kaip Haroldas ir Kumaras kaifą gaudė“ (2004), „Palaukite...“ (2005), „Amitvilio košmaras“ (2005), „Rūkstantys tūzai“ (2006), „Be abejo, turbūt“ (2008), „Piršlybos“ (2009), „Iksmenai pradžia: Ernis“(2009).

 

Kuo ramino širdį?

 

Asmeninio Ryano gyvenimo negalima pavadinti nei audringu, nei skandalingu. Pirmąkart rimtai jis pamilo aktorę Rachael Leigh Cook (30). Su šia mergina Ryanas draugavo daugiau nei metus. Kitus penkerius metus Reynoldso širdį okupavo dainininkė Alanis Morissette (35). Po dvejų draugystės metų, 2004–aisiais, pora paskelbė apie sužadėtuves. Ryanas norėjo kuo greičiau atšvęsti vestuves, tačiau jo mylimoji įvairiais būdais stengėsi išsisukti nuo konkrečios vestuvių datos paskelbimo.
Tapti ponia Reynolds Alanis nesutiko net tada, kai jie, ilsėdamasi vienoje iš Indonezijos salų, drauge išgyveno cunamio sukeltą potvynį. Ryanas ir Alanis nenukentėjo tik atsitiktinai – tuo metu jiedu buvo kitoje salos pusėje. Katastrofa ir kartu patirtos emocijos porą dar labiau suartino.
Deja, nei cunamio bangos, nei bendri projektai, nei beatodairiška Ryano meilė nesulaikė poros nuo išsiskyrimo 2007–aisiais. Ryanas troško šeimos ir vaikų, o Alanis net nesiruošė tekėti, mat ją visiškai tenkino santykiai be įsipareigojimų. Po skyrybų ir dainininkė, ir aktorius žurnalistams dažnai pabrėžia, kad ligi šiol jie vienas kitam jaučia itin šiltus jausmus ir visą laiką padeda sudėtingose gyvenimo situacijose.

 

AOP nuotrauka/Scarlett Johansson
AOP nuotrauka/Scarlett Johansson

Atitiko kirvis kotą

 

Po išsiskyrimo su Morissette vienatvė aktorių kankino neilgai. Praėjus vos pusmečiui, Reynoldsas paskelbė apie savo ir Scarlett Johansson sužadėtuves. Garsenybės susipažino viename Niujorko vakarėlyje, o po mėnesio drauge apsigyveno. Prieš Naujuosius metus Scarlett prasitarė, kad mes tą vyrą, kuris jai skirs per mažai dėmesio. Reynoldsas, nusprendęs, kad vedybos – pats geriausias būdas parodyti moteriai dėmesį, mylimajai pasipiršo. Pora susituokė 2008–ųjų rugsėjį kalnų kurorte netoli Vankuverio.
Iki pažinties su vyru Scarlett visuomet tvirtino, kad kūrybingi žmonės nesutverti monogamijai, nes jie pernelyg emocingi. Tačiau apie Rayną ji kol kas kalba kaip apie nuostabų žmogų ir talentingą aktorių. Beje, gražuolė Johansson neskuba su žiniasklaida dalytis intymiomis jų santykių detalėmis.

 

Pora teigia norinti kuo greičiau susilaukti vaikų, bet dėl pernelyg įtempto darbo grafiko neranda tam laiko. Bandydamas įsijausti į idealaus tėvo vaidmenį, Ryanas surengė savotišką repeticiją. Aktorius visą dieną skyrė bendravimui su filmo „Be abejo, turbūt“ (2008) trylikamete partnere Abigail Breslin. Iš pradžių mergaitė užsimanė nueiti į istorijos muziejų Niujorke. Antruoju „pagreitintos tėvystės“ programos punktu buvo pažymėta kelionė į žaislų parduotuvę. Ryanas, kaip pavyzdingas „tėvas“, pažadėjo Abigail nupirkti bet kokį žaislinį gyvūnėlį. Tik vėliau, kasoje mokėdamas 300 JAV dolerių už pliušinę žirafą, vyras suprato, kad mergaitė juo gudriai pasinaudojo. „Mama, Ryanas man nupirko žaislą už 300 baksų! Argi jis ne idiotas?“ – gyrėsi Abigail grįžusi pas motiną.

 

Poros draugai teigia, kad Ryanas ir Scarlett yra lyg dvi vieno obuolio puselės. Aktorių nuomonės sutampa ne tik profesinėje srityje. Johansson aktyviai dalyvauja akcijose kovoje prieš skurdą, kurias organizuoja grupės U2 lyderis Bono. Reynoldsas bendradarbiauja kurdamas vaikų prieglaudas Afrikoje.
Dauguma amerikiečių mano, kad Ryanui santuoka su Johansson – pelninga. Juk Scarlett per metus uždirba apie 16 mln. JAV dolerių, t. y. net triskart daugiau už sutuoktinį! Beje, nereikėtų pamiršti, kad Reynoldsas irgi nesėdi žmonai ant sprando ir, norėdamas išpopuliarėti, jos vardu nesidangsto. „Namuose mes būname patys savimi ir stengiamės nekalbėti apie darbą. Tarp mūsų nėra konkurencijos. Mes tiesiog apie tai nekalbame“, – sako sparčiai populiarėjantis aktorius.

 

Draugaukime šeimomis!

 

Kai ekranuose pasirodė komedija „Piršlybos“ (2009), kurioje pagrindinius vaidmenis atliko Sandra Bullock (45) ir Reynoldsas, dauguma kino kritikų šaipėsi iš intymių scenų, kuriose šie aktoriai vaidino. Jos įdomios tuo, kad gyvenime Sandra ir Ryanas yra artimi bičiuliai. Filmuojant juostą, Reynoldsas, jog išvengtų jaunos žmonos pavydo priepuolių, suorganizavo išvyką į užmiestį, per kurią Scarlett supažindino su sena bičiule Sandra Bullock ir jos vyru Jesse’iu Jamesu (40). Nujausdami, jog iš antrųjų pusių gali sulaukti audringos reakcijos, draugai net neabejodami išrinktuosius supažindino tarpusavyje. Būna dienų, kai šios dvi šeimos drauge leidžia laisvalaikį.
Protingas vyras sugeba numatyti problemą iki jai iškylant, o kvailiui lieka tik graibstyti suskilusių santykių šukes.

 

Reynoldsas, nusprendęs, kad vedybos – pats geriausias būdas parodyti moteriai dėmesį, mylimajai pasipiršo.

 

Įdomūs faktai apie Ryaną Reynoldsą:

 

• Bijo aukščio ir skristi lėktuvais. Šios baimės atsirado tada, kai Ryano parašiutas, šokant pirmą kartą, neišsiskleidė.
• Scarlett Johansson pasipiršo parašęs trumpąją žinutę. Teigiamą atsakymą aktorius gavo ta pačia forma.
• Du Ryano broliai yra policininkai.
• Reynoldso hobis – kelionės.
• Mėgsta nardyti, žvejoti, plaukioti, čiuožti snieglente.
• Anksčiau mėgdavęs apie save skaityti internete aktorius pastaruoju metu nusprendė niekuomet to nebedaryti.
• Nuo žiniasklaidos itin kruopščiai slepia asmeninį gyvenimą.
• Žavisi muzikantu Neilu Youngu (64), aktoriumi Albertu Brooksu (62), Steve’u Martinu (64).
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius