Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rytų kovos menų filmų žvaigždė Jackie Chanas paskelbė apie savo 100-ąjį kino projektą

Iš Honkongo kilęs kino aktorius Jackie Chanas paskelbė apie svarbų savo karjeros etapą – 100-ąjį kino projektą, kuriame jis bendradarbiaus su filmo „Neramumai Bronkse“ režisieriumi Stanley Tongu.
Jackie Chanas
Jackie Chanas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Jackie Chanas

55 metų veiksmo filmų žvaigždė ir Rytų kovų meistras savo internetinėje svetainėje pranešė kartu su S.Tongu režisuosiantis kino juostą, kuri preliminariai vadinama „Kinų zodiaku“. Trečiadienį paskelbtame trumpame pranešime nurodoma, kad filmas bus sukamas Kinijoje, Austrijoje ir Prancūzijoje, tačiau išsamesnių detalių nepateikiama.

S.Tongas, kuris režisavo televizijos serialą „Policininkas iš Šanchajaus“  ir komediją „Misteris Magu“, taip pat vadovavo kuriant 1995 metų filmą su J.Chanu „Neramumai Bronkse“ ir 2005 metų fantastinį filmą „Mitas“.

J.Chano atstovas spaudai Solonas So sakė, kad aktorius kol kas šio pranešimo nekomentavo.

Naujausias J.Chano filmas – kinų kalba sukurtas kriminalinis trileris „Nutikimas Šindzuku“, kuriame aktorius vaidina kinų imigrantą, tapusį Japonijos mafijos smogiku.

Greitai kino ekranuose pasirodys du nauji filmai, kuriuose vaidmenis sukūrė Honkongo kino žvaigždė: Holivudo veiksmo komedija „Kaimynas šnipas“ apie demaskuotą kinų šnipą, taip pat Kinijoje susukta juosta „Didysis karys“, pasakojantį apie dviejų karių draugystę Činų dinastijos laikų Kinijoje.

Didžiojo ekrano veteranas taip pat dalyvauja derybose dėl Pono Mijagio vaidmens naujoje 1984 metų filmo “Karatė berniukas“ versijoje. Originalaus filmo siužetas sukasi apie mokytoją, kuris moko vieną jaunuolį nepasiduoti skriaudėjams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius