Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Samas Worthingtonas ir Zoe Saldana vaidins dar trijose „Įsikūnijimo“ dalyse

Aktoriai Samas Worthingtonas ir Zoe Saldana pasirašė kontraktą, kuriuo įsipareigoja vaidinti dar trijose garsiojo „Įsikūnijimo“ (org. „Avatar“) dalyse, praneša THR.
Zoe Saldana ir Samas Worthingtonas
Zoe Saldana ir Samas Worthingtonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

37-erių Samas Worthingtonas ir 35-erių Zoe Saldana sutiko vaidinti tęsiniuose, kartu su jais vaidins ir pirmojoje dalyje nusifilmavęs Stephenas Langas.

Pernai rugpjūtį „Įsikūnijimo“ režisierius Jamesas Cameronas patvirtino, kad planuoja nufilmuoti dar tris garsiojo filmo tęsinius.

Apie tęsinių siužetą kūrėjai pasakoja nenoriai ir siekia išlaikyti intrigą, tačiau THR pavyko sužinoti, kad Samo Worthingtono ir Zoe Saldanos personažai turės vaikų.

Filmas „Įsikūnijimas“
Samas Worthingtonas ir Zoe Saldana filme „Įsikūnijimas“

Jamesas Cameronas visus tris tęsinius kurti žada tuo pačiu metu, o darbai prasidės jau šiemet. Kino ekranuose antroji „Įsikūnijimo“ dalis pasirodys 2016-aisiais per Kalėdas, kitos dalys bus rodomos 2017-aisiais ir 2018-aisiais.

2009-aisiais pasirodžiusi pirmoji „Įsikūnijimo“ dalis pelnė tris „Oskaro“ statulėles ir dar šešiose kategorijose buvo nominuota šiam apdovanojimui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius