Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Sandra Bullock po skyrybų svarstė apie galimybę pasitraukti iš Holivudo

„Oskaru“ apdovanota aktorė Sandra Bullock po pernai įvykusių skyrybų su vyru Jesse'iu Jamesu svarstė galimybę baigti karjerą Holivude.
Sandra Bullock
Sandra Bullock / „Scanpix“ nuotr.

S.Bullock ir J.Jamesas išsiskyrė po to, kai kelios moterys pasipasakojo turėjusios intymių santykių su žvaigždės vyru. Aktorė prisipažino, jog šios žinios ją taip sugniuždė, kad ji vos nemetė aktorystės.

„Aš visiškai susitaikiau su tuo, kad taip ir liksiu sugniuždyta. Aš tikrai nemaniau, kad noriu dar dirbti šioje srityje ir norėjau pasitraukti iš ten, kur buvau. Nebuvau pasirengusi. Tačiau pasitaikiusi galimybė sugrįžti prie darbo buvo stipresnė už mano mintis“, – atviravo aktorė naujienų agentūrai „Associated Press“.

Tamsiaplaukė gražuolė yra dėkinga režisieriui Stephenui Daldry, kuris įtikino ją grįžti prie darbo ir davė vaidmenį naujoje dramoje „Neįprastai garsiai ir neįtikėtinai arti“ (org. „Extremely Loud & Incredibly Close“).

„Mes puikiai leidome laiką. Daugiau nebeliko „savanaudės aktorės“. Norėjau gerai leisti laiką su juo ir, laimei, ponas Daldry suteikė man tokią galimybę“, – sakė S.Bullock.

„Visais atžvilgiais tai išėjo į gera“, – pridūrė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius