Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Sandra Bullock pradeda skyrybų procesą

Holivudo aktorė Sandra Bullock, praėjus mėnesiui po to, kai kelios moterys prisipažino turėjusios nesantuokinių ryšių su jos sutuoktiniu Jesse'iu Jamesu, pateikė skyrybų prašymą. Tai trečiadienį paskelbė žurnalas „People“ savo interneto svetainėje.
Sandra Bullock
Sandra Bullock / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Taip, aš pateikiau skyrybų prašymą“, – sakė 45 metų „Oskaru“ apdovanota aktorė savaitraščiui. Aktorė taip pat prisipažino esanti „liūdna ir išsigandusi“.

Žurnalas taip pat pranešė, kad aktorė įsivaikino afroamerikiečių kilmės trijų su puse mėnesio berniuką Louis Bardo Bullocką. Ant leidinio viršelio išspausdinta iš džiaugsmo švytinčios aktorės bei kūdikio nuotrauka.

Praėjusį mėnesį S.Bullock už vaidmenį filme „Nematoma pusė“ gavo savo pirmąjį „Oskarą“. Netrukus į viešumą iškilo aktorės 41 metų sutuoktinio J.Jameso nuotykiai su kitomis mažiausiai keturiomis moterimis ir S.Bullock išsikėlė iš šeimos namų.

Beveik prieš ketverius metus su S.Bullock susituokęs J.Jamesas vėliau išplatino pareiškimą, kuriame viešai atsiprašė žmonos ir vaikų.

Kaip skelbia „People“, S.Bullock ir J.Jamesas įvaikinimo procedūras pradėjo drauge prieš ketverius metus. Berniukas į jų namus atkeliavo sausio mėnesį iš Naujojo Orleano.

Pora buvo nusprendusi neskelbti apie naują šeimos narį prieš „Oskarų“ teikimo ceremoniją, tačiau dabar S.Bullock tvarkosi įvaikinimo dokumentus kaip vieniša motina, rašo „People“.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius