Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sankt Peterburgo komunistai paprašė Madonnos dainuoti revoliucinių dainų

Rusijoje veikianti organizacija „Peterburgo ir Leningrado apskrities komunistai“ atviru laišku kreipėsi į amerikiečių popatlikėją Madonną, kuri rugpjūčio 2-ąją koncertuos Sankt Peterburge.
Madonna
Madonna / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Savo kreipimesi komunistai neprašė, kaip dauguma kitų rusų grupuočių, atšaukti šou ir popkaralienės atvykimą įvertino santūriai. Tiesa, laiško autoriai pakvietė Madonną atsakingai įvertinti vietą, kurioje pasirodys. „Čia, kur įvyko didžioji socialistinė Spalio revoliucija ir 1917-aisiais visam pasauliui prasidėjo naujoji era, negalima kraipyti užpakalio, būti lengvabūdiškai apsirengusiai, sukinėtis apie stulpą ir į pasirodymą įtraukti lesbiečių“, – rašo rusų komunistai. Anot jų teksto, Madonna privalo „būti kukliai apsirengusi, melodingai dainuoti ir turėti omenyje moralės normas“.

Čia negalima kraipyti užpakalio, būti lengvabūdiškai apsirengusiai, sukinėtis apie stulpą ir į pasirodymą įtraukti lesbiečių.„Mes labai tavęs, Madonna, prašom į savo dainų, kurias atliksi aikštėje Dvorcovaja, repertuarą įtraukti kokią nors revoliucinę dainą, kad būtų pagerbti Žiemos šturmo dalyviai. Puikiai tiktų „Smelo tovariši v nogu“, „Internacional“ arba „Vy žertvoju pali v borbe rokovoj“. Prasčiausiu atveju tiks ir „Marseljeza“, – vildamiesi, kad jų prašymas pasieks popkaralienės ausis, aiškino komunistai. Lenta.ru duomenimis, kol kas nebuvo paviešintas joks atlikėjos ar jos atstovų atsakas į organizacijos „Peterburgo ir Leningrado apskrities komunistai“ atsiųstą laišką.

Anksčiau aršiai Madonnos koncertui priešinosi Ermitažo direktorius Michailas Piotrovskis. Anot jo, triukšmingas renginys pakenks muziejaus eksponatams. Taip pat M.Piotrovskį papiktino vienas koncerto elementų, kai Madonna pasirodo scenoje prikalta prie kryžiaus. Tiesa, koncerto Sankt Peterburge organizatoriai jau pažadėjo, kad per popkaralienės pasirodymą nebus tyčiojamasi iš krikščionybės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius